Acun = adaletsizlik yapacak bir sey yokOf yine Acun bilereksu oyunu koymuş Gönüllüler kazansın diye bu sene oyunlar hiç zevkli değil hep adaletsizlik var hep Acunun istekleri.sss
Hem lafi söylüyorsun hem de laf yok diyorsunAcun'a laf yok tabi.![]()
Acun = adaletsizlik yapacak bir sey yokOf yine Acun bilereksu oyunu koymuş Gönüllüler kazansın diye bu sene oyunlar hiç zevkli değil hep adaletsizlik var hep Acunun istekleri.sss
Hem lafi söylüyorsun hem de laf yok diyorsunAcun'a laf yok tabi.![]()
Acun açıklama yapmişti özellikle kaynakçıyı hedef alarak bundan sonra yanılacak diyeBoşuna tutunma İbrahim'i oradaki herkes eler.
Yunus 1 hafta daha 4 ayak üstüne düştü.Ama 1 hafta sonra gidecek tabii kaçarı yok.
![]()
Bi sus ya amma ağladın, izleyemedim ben sonlarını Benim Albümüm sonuçlarıyla ilgileniyorum.Atakan Naginin Semihle dost olmasından rahatsızmış@Forumdash
Adam Semihi kendisinin koruduğunu falan sanıyor cidden komedi bu adam ya@Bully
Semihin smsinden korktuğunu Efecan Yattara ve Nagihan dedi zaten![]()
Sahur programının tagıTwitter'da ''TV8 KendiniOku'' tagı TT listesinde 2. sırada. @Forumdash nedir bu anlamadım olayı ben?![]()
Semihin yüzüne söyleyemediğini tekli konuşmalarda söylüyorBi sus ya amma ağladın, izleyemedim ben sonlarını Benim Albümüm sonuçlarıyla ilgileniyorum.
Semih Kıbrıs'ı falan göremez boşuna çabalama.![]()
Etiketini biraz geç görsem de sevindim. Yunus da tez zamanda çıkar umarım.İlk eleme adayı İbrahim@sürgünüm
Bugün ünlüler kaybederse bireysel dokunulmazlık var Yunus alırsa favorilerden biri potada olcak ve İbo gider.Etiketini biraz geç görsem de sevindim. Yunus da tez zamanda çıkar umarım.![]()
Harbiden Efecan da demiş bugun panoramada hastagde gördümAtakan Naginin Semihle dost olmasından rahatsızmış@Forumdash
Adam Semihi kendisinin koruduğunu falan sanıyor cidden komedi bu adam ya@Bully
Semihin smsinden korktuğunu Efecan Yattara ve Nagihan dedi zaten![]()
Tv8 de sahur programı var her akşam tt oluyor sadece bu gece değilTwitter'da ''TV8 KendiniOku'' tagı TT listesinde 2. sırada. @Forumdash nedir bu anlamadım olayı ben?![]()
Yaparsan yap ablada objektif yap.ne güzel böyle fan olmak güzel vallahi
Bu arada bu konuda söylemek istiyorum bundan sonra semih ile alakalı
yorum yapmıcam artık @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Forumdash
ve semihi sevenler
Yaparsan yap ablada objektif yap.
Nasıl istiyorsan öyle olsun ama yaparsın finale doğru.Yok yapmıcam artık her zaman her iki tarafında hataları söylediğim oldu
ama semihe gıcık olduğum için öyle göründü sanırım o yüzden semih
ile alakalı yorum yazmıcam
Nasıl istiyorsan öyle olsun ama yaparsın finale doğru.
Saddece Semih için yazma diğerleri için yaz yorumun önemli.yok yapmam favorim atakan evet kim birinci olursa olsun yorum yazmıcam
özellikle semih hakkında