Arabesk değil, Arabest o.Berkay'ın o albümden sevdiğim şarkısı çok az ama şu son albümü varya Arabesk olan onu baya seviyorum
Olsun sen yine de son albümünü düşünerek yüksek var, sanatçı aynı sonuçta.
Arabesk değil, Arabest o.Berkay'ın o albümden sevdiğim şarkısı çok az ama şu son albümü varya Arabesk olan onu baya seviyorum
Seni kıskanıyor Melekçim
Şaka yapıyorum sen bakma bana.Yok artık hiç olurmu ya
Çok teşekkürler bunları duymak çok çok iyi
Ay telefon otomatik düzeltmiş onu yoksa biliyorum.ssArabesk değil, Arabest o.
Olsun sen yine de son albümünü düşünerek yüksek var, sanatçı aynı sonuçta.
kız seni çekemiyor işte çikinella çiğdem mutfakta yeteneği yok senin gibi talibi yok tipi desen bitler basmış her yanını sivilcelere basmış kısacası çekemiyor seni
Yav inanma buna gelecek haftalarda senden yüksek pointler tırtıklamak için böyle konuşuyorYok artık hiç olurmu ya
Ay @MasacRE- hiç yakıştıramadım sana.yeni jurimizin oyunu yaırşmanın son oyunu verip puan durumu hazırlamaya gidiyorum 5 dakıkaya gelir
@MasacRE- oyları
14 Barış Akarsu - Resimdeki Gözyaşları
13 Haluk Levent - Çemberimde Gül Oya
12 Teoman - Hayalperest
11 Rihanna ft Eminem - Love The Way You Lie
10 Yalın - Üzülme
9 Katy Perry - By The Grace of God
8 Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye
7 Demet Akalın - Esmer Yarim
6 Kıvırcık Ali - Neye Yarar
5 Zara - Sele Gitti
4 Bengü - Sen Yoksan
3 Murat Boz - Ben Aslında
2 Calvin Harris ft Tinashe - Dollar Signs
1 Berkay - En Azından
Bu hafta yüksek oylayamadım Calvin için umarım öbür haftalar iyi olurYav inanma buna gelecek haftalarda senden yüksek pointler tırtıklamak için böyle konuşuyor
sen @Bully nin oyunlarına gelme yeterBu hafta yüksek oylayamadım Calvin için umarım öbür haftalar iyi olur
İyi ki oylamışsın 10 puanını çok beğendim.Son 1 saat kala falan attım oy. Eleneni ben belirlemiş olabilirim
Diğer haftalara hiç yoktan 3-4 verebilirsin, tabi kalırsam.O kadar sevmediğim bir adamla gelmişsin ki, ne yapayım elim gitmiyor Berkay'a iyi puan vermeye