Arabesk değil, Arabest o.Berkay'ın o albümden sevdiğim şarkısı çok az ama şu son albümü varya Arabesk olan onu baya seviyorum![]()
Olsun sen yine de son albümünü düşünerek yüksek var, sanatçı aynı sonuçta.
Arabesk değil, Arabest o.Berkay'ın o albümden sevdiğim şarkısı çok az ama şu son albümü varya Arabesk olan onu baya seviyorum![]()
Seni kıskanıyor Melekçim
![]()
Şaka yapıyorum sen bakma bana.Yok artık hiç olurmu ya![]()
Çok teşekkürler bunları duymak çok çok iyi
Ay telefon otomatik düzeltmiş onu yoksa biliyorum.ssArabesk değil, Arabest o.
Olsun sen yine de son albümünü düşünerek yüksek var, sanatçı aynı sonuçta.![]()
kız seni çekemiyor işte çikinella çiğdem mutfakta yeteneği yok senin gibi talibi yok tipi desen bitler basmış her yanını sivilcelere basmış kısacası çekemiyor seni![]()
Yav inanma buna gelecek haftalarda senden yüksek pointler tırtıklamak için böyle konuşuyorYok artık hiç olurmu ya![]()
Ay @MasacRE- hiç yakıştıramadım sana.yeni jurimizin oyunu yaırşmanın son oyunu verip puan durumu hazırlamaya gidiyorum 5 dakıkaya gelir
@MasacRE- oyları
14 Barış Akarsu - Resimdeki Gözyaşları
13 Haluk Levent - Çemberimde Gül Oya
12 Teoman - Hayalperest
11 Rihanna ft Eminem - Love The Way You Lie
10 Yalın - Üzülme
9 Katy Perry - By The Grace of God
8 Aşkın Nur Yengi - Sevgiliye
7 Demet Akalın - Esmer Yarim
6 Kıvırcık Ali - Neye Yarar
5 Zara - Sele Gitti
4 Bengü - Sen Yoksan
3 Murat Boz - Ben Aslında
2 Calvin Harris ft Tinashe - Dollar Signs
1 Berkay - En Azından
Bu hafta yüksek oylayamadım Calvin için umarım öbür haftalar iyi olurYav inanma buna gelecek haftalarda senden yüksek pointler tırtıklamak için böyle konuşuyor![]()
![]()
Bu hafta yüksek oylayamadım Calvin için umarım öbür haftalar iyi olur![]()
İyi ki oylamışsın 10 puanını çok beğendim.Son 1 saat kala falan attım oy. Eleneni ben belirlemiş olabilirim![]()
Diğer haftalara hiç yoktan 3-4 verebilirsin, tabi kalırsam.O kadar sevmediğim bir adamla gelmişsin ki, ne yapayım elim gitmiyor Berkay'a iyi puan vermeye![]()
Aa şuna bak beni nasıl gösteriyor insanlara 😱