Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

950millitakim_VOC8W.jpg

A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 D Grubu'ndaki ilk sınavını Hırvatistan karşısında verecek.

Başkent Paris'teki Parc des Princes Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede İsveçlli hakem Jonas Eriksson düdük çalacak.

Maçın 16.00'da başlayacağını ve TRT 1'den de naklen yayınlanacağını belirtelim.

İLK 11'LER BELLİ OLDU.

Türkiye: Volkan, Gökhan, Mehmet, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Arda, Cenk.

Hırvatistan: Subasic, Vrsaljko, Vida, Corluka, Srna, Modric, Badelj, Perisic, Rakitic, Brozovic, Mandzukic.

Orijinal formatta oku

Pazar günü olması Türk izleyici tarafından çok iyi oldu, yoksa 16.00 baya riskli bir saat. :)

Türkiye'nin maçı kazanacağından garanti eminim, inşallah yanılmam. Merakla bekliyorum maçı. :D

Allaaaah geldi be büyük gün geldi. Çok fazla heyecanlıyım, maçta ne yapacağım kim bilir. :A

Heyecanla bekliyoruz özlemişiz büyük turnuva heyecanını. Dile kolay 8 sene geçti. :)

İnşallah galip gelerek iyi bir başlangıç yaparız. :)

Abi bu hoca Mehmet Topal'ı stoper oynatmaya devam edecekmiş sanırım ve Ozan'ı orta sahada kullanacakmış. Mafoluruz ya cidden çizerler üstümüzü. Yapmasın lütfen o şekil bir kurgu. :T:
@takas kurt hoca diyor ama eksiklerini görmezden geliyor. Ozan gibi genç ve tecrübesiz bir isim orta saha da Modric ve Rakitic gibi çakal oyuncularla nasıl baş edebilsin? Bunların pas alışverişini kesemezsen haydi geçmiş olsun. :)

@takas kurt hoca diyor ama eksiklerini görmezden geliyor. Ozan gibi genç ve tecrübesiz bir isim orta saha da Modric ve Rakitic gibi çakal oyuncularla nasıl baş edebilsin? Bunların pas alışverişini kesemezsen haydi geçmiş olsun. :)
Ozan kim Modric kim Allahaşkına Ozan bu sezonun berbat geçirdi Modric Şampiyonlar Liginin kazandı :D Ozan gelişmeye çok açık ama tecrübesiz 20 yaşlarında Modric çok tecrübeli :D

Ozi kesindi Cenkte olursa mükemmel olur :Z
Oğuhan da garanti değil. Volkan Şen ilk 11 çıkarsa yedek kalıyor. Çünkü Arda ve Hakan Çalhanoğlu garanti isimler olarak gözüküyor. Selçuk ve Ozan da ön libero oynuyorlar zaten. Yine de 11'leri bekleyip görmek lazım.

Ben de severim hocayı ama bazı inatları soğutuyor kendisinden. Biri demişti yorumculardan kim unuttum, sanki hoca ilk 11'i hazırlarken ilk Ozan ismini yazıyor sonra diğerlerini yazıyor diye. Nereden torpilli bu adam da o kadar sınırlı yeteneklere inatla ilk 11 oynatılıyor anlamadım. Milli takım bir de torpil de olmaz diyoruz. Ama ne görüyor yani hoca bu adamda da inatla ilk 11 deneyip maceraya giriyor, ben bu işin içinden çıkamadım.

Ozan kim Modric kim Allahaşkına Ozan bu sezonun berbat geçirdi Modric Şampiyonlar Liginin kazandı :D Ozan gelişmeye çok açık ama tecrübesiz 20 yaşlarında Modric çok tecrübeli :D
Ozan'a yüklenirsek haksızlık yapmış oluruz. Ön libero da çapa görevini üstlenecek isimlerin forma isimleri Melo, Atiba ve Mehmet Topal gibi isimler olmalı. Yani oyuncuya değil onu orada oynatana bakmalı. Aynı görevi Oğuzhan Özyakup'ta üstlenemez, niye oyuncuya yükleniyoruz?

Heyecan bastı bu kadar erken olduğunu bilmiyordum. :D Ama işimiz çok zor kabul etmek lazım. Ozan Tufan ve Selçuk gibi hantal oyuncular Modric-Rakitic-Brozovic üçlüsü karşısında çok zorlanır gibime geliyor. Takımımız o kadar temposuz ki. Stoperlerimizin ikisi de hantal ve en önemlisi stoper değiller. Beklerimiz formsuz ve özellikle Caner'in maç eksiği var. Dediğim gibi orta saha da temposuz isimlerden kurulu. Ozan, Selçuk, Hakan... Arda desen o da son hazırlık maçlarında sanki jübile maçına çıkıyormuş gibi oynadı. Keşke Mehmet Aurelio gibi bir oyuncumuz olsaydı mesela. Gerçi şöyle de bir şey var ki ben Fatih Terim'in böyle önemli anlarda hiç başarısız olduğunu hatırlamıyorum. Bu maçı kazanamasak bile gruptan çıkarız. Fatih Hoca'ya güveniyorum.

Ozan'a yüklenirsek haksızlık yapmış oluruz. Ön libero da çapa görevini üstlenecek isimlerin forma isimleri Melo, Atiba ve Mehmet Topal gibi isimler olmalı. Yani oyuncuya değil onu orada oynatana bakmalı. Aynı görevi Oğuzhan Özyakup'ta üstlenemez, niye oyuncuya yükleniyoruz?
Ben hem hocaya hem oyuncuya yüklenirim abi. Oyuncu da kaç yıldır oynuyor, genç yaşında şans verildi bu kadar ama kendini geliştiremedi hala. Fener'e gitti o kadar umutlarla tam fail oldu. Fenerli arkadaşlarım nefret ediyor adamdan. Demek ki kendine ve futboluna yeterli önemi vermiyor. Potansiyelinin kıymetini bilmiyor.