Birleşmeden önce 4/4 3/3Parkuru aglattı hız konusunda
4/3 - 4/2 3/2 yaparken niye ses çıkarmıyordun![]()
Birleşmeden önce 4/4 3/3Parkuru aglattı hız konusunda
Nagihan yunusu performansini semihe eleştirmesi komedi otesi bu tartışma yemi olduğu için diyorum . Semih hep iboyu alıp bir iki sayı yapıyor zaten )))Parkuru aglattı hız konusunda
Hala performansı iyi ama atışı yapamıyorBirleşmeden önce 4/4 3/3![]()
Nagihan kendi diyor ihanet etmeyeceksin arkadaşını sırtından vurmayacaksın ama bunu diyen kişiye bak kendi Tuba ile kankiydi arkadaşını çıkarı için unuttuTugbayi gitmesi için yazan arkasında edemediğini bırakmayan nagihan şimdi yunus nedeniyle gitti diyor ))) çok zeki semih de buna inanıyor )))
Nagihan bunları anlatir biz biliyoruz nagihani da ustun zeka semih bunu nasıl dinler yahuu )) semih resmen nagihanin yancisi olmuş durumda .Nagihan kendi diyor ihanet etmeyeceksin arkadaşını sırtından vurmayacaksın ama bunu diyen kişiye bak kendi Tuba ile kankiydi arkadaşını çıkarı için unuttu
Bende buna şaşırıyorum ya Semih niçin bu kadar nagihanı destekliyor anlamış değilim büyük yanlış yapıyorNagihan bunları anlatir biz biliyoruz nagihani da ustun zeka semih bunu nasıl dinler yahuu )) semih resmen nagihanin yancisi olmuş durumda .
Nagihan bunları anlatir biz biliyoruz nagihani da ustun zeka semih bunu nasıl dinler yahuu )) semih resmen nagihanin yancisi olmuş durumda .
Adam palmiyelerle mi konuşsun adadaBende buna şaşırıyorum ya Semih niçin bu kadar nagihanı destekliyor anlamış değilim büyük yanlış yapıyor
Atakanın tongasına geldiNagihan kendi diyor ihanet etmeyeceksin arkadaşını sırtından vurmayacaksın ama bunu diyen kişiye bak kendi Tuba ile kankiydi arkadaşını çıkarı için unuttu
Semihe saydıracana desene Atakan kendi tarafına çekti diye niye demiyorsunNagihan bunları anlatir biz biliyoruz nagihani da ustun zeka semih bunu nasıl dinler yahuu )) semih resmen nagihanin yancisi olmuş durumda .
Kendisine potada saydıran Atakan'la mı konuşsun birbirleri hakında ağza alınmayacak şeyler söylediği halde yine birbirleriyle konuşan Atakan ve Yunus gibi?Bende buna şaşırıyorum ya Semih niçin bu kadar nagihanı destekliyor anlamış değilim büyük yanlış yapıyor
Adam kendisine dostluk yapanlar konuşuyor işte niye kiziyorlar anlamıyorumAtakanın tongasına geldi
Semihe saydıracana desene Atakan kendi tarafına çekti diye niye demiyorsun
Kendisine potada saydıran Atakan'la mı konuşsun birbirleri hakında ağza alınmayacak şeyler söylediği halde yine birbirleriyle konuşan Atakan ve Yunus gibi?
Atakanla da sorununyoktu. Ezgi yüzünden gerildiler şimdi de yunus dolduruyor AtakanıAdam kendisine dostluk yapanlar konuşuyor işte niye kiziyorlar anlamıyorum![]()
Acun doldurdu gibi geldiAtakanla da sorununyoktu. Ezgi yüzünden gerildiler şimdi de yunus dolduruyor Atakanı![]()
Sorun konuşup konuşmadığı değil ama fazla destekliyor onu bence gerek yok çünkü Nagihan sonuçta arkadaşını satmış biri böyle birini aşırı destekliyorAdam palmiyelerle mi konuşsun adada![]()
Sorun konuşup konuşmadığı değil ama Nagihan gibi birinin destekleyecek tarafı yokAtakanın tongasına geldi
Semihe saydıracana desene Atakan kendi tarafına çekti diye niye demiyorsun
Kendisine potada saydıran Atakan'la mı konuşsun birbirleri hakında ağza alınmayacak şeyler söylediği halde yine birbirleriyle konuşan Atakan ve Yunus gibi?
Atakanı dolduran nagihanAtakanla da sorununyoktu. Ezgi yüzünden gerildiler şimdi de yunus dolduruyor Atakanı![]()
Semihten önce semihten sonraSorun konuşup konuşmadığı değil ama Nagihan gibi birinin destekleyecek tarafı yok
KatılmıyorumAtakanı dolduran nagihan
O hastane çıkışı sonrasıAcun doldurdu gibi geldi![]()