Atakan kaç defa iboyla yarişti😉Yani bir sayı aldı)) egilmeli oyun yahuu boyu kısalar minyon tipler önde gelecek tabi
Atakan kaç defa iboyla yarişti😉Yani bir sayı aldı)) egilmeli oyun yahuu boyu kısalar minyon tipler önde gelecek tabi
Nagihan şöyle haklı.Demorilize edilmeseydi Yunus tarafından atışları atacaktı ama olmadı.Yunus çok boş konuştuNagihanın haklı tarafı yok car car konuşuyor birde karşı tarafa sataşıyor yazık
İstatistiklerin hepsini tutmuyorum. )) Atakan boyut olarak ibodan ufakAtakan kaç defa iboyla yarişti😉
Bence Nagihan fazla abarttı alt tarafı yunus fikrini söyledi.bir fikirle morali bozulacaksa oraya boşuna gelmiş açıkçasıNagihan şöyle haklı.Demorilize edilmeseydi Yunus tarafından atışları atacaktı ama olmadı.Yunus çok boş konuştu
Semih istatistik kasamasın diye İboyla yaristirilmadi.Ona rağmen parkurda gömdü atışta kaybettiAtakan kaç defa iboyla yarişti😉
İzlemedin sanırım. Serkay yarişin en iyi atiş yapanıydı. Semih de ünlülerin en iyisiydi atişta. Serkay pek ıska yapmadı boydan kazandiğini da itiraz etti. Uzanarak atıyorum dediİstatistiklerin hepsini tutmuyorum. )) Atakan boyut olarak ibodan ufak
Nahiganin abartma nedeni eleştiri asla kabul edememesi . Atışları kötüydü bunu duyunca çıldırdı . Cildirdiktan sonra kavga çıkartırti suçu yunusa atmak için belki atmadi o kadar yani )))Bence Nagihan fazla abarttı alt tarafı yunus fikrini söyledi.bir fikirle morali bozulacaksa oraya boşuna gelmiş açıkçası
Eee semih bir sayı aldı yani . Neyine itiraz ediyorsunuz anlamadim. Boyu uUn olduğu için full egilmeli parkurda geri kalmasi normal dedim sadece .İzlemedin sanırım. Serkay yarişin en iyi atiş yapanıydı. Semih de ünlülerin en iyisiydi atişta. Serkay pek ıska yapmadı boydan kazandiğini da itiraz etti. Uzanarak atıyorum dediSemih tek atiş filan kaçırıyordu. Serkayı zorluyordu.
Olsun aliştik aynı şeyi görmektenSemih istatistik kasamasın diye İboyla yaristirilmadi.Ona rağmen parkurda gömdü atışta kaybetti![]()
Açıkçası yunus çok sabırlı ya çünkü abartılı birşey demedi Buda anında sataştı yunusa o hakaretleri o kadar söyledi yunus baya sabırlıydı yaptı başkası olsaydı daha başka konuşurduNahiganin abartma nedeni eleştiri asla kabul edememesi . Atışları kötüydü bunu duyunca çıldırdı . Cildirdiktan sonra kavga çıkartırti suçu yunusa atmak için belki atmadi o kadar yani )))
Yunus krizleri yönetmesini iyi biliyor)))Açıkçası yunus çok sabırlı ya çünkü abartılı birşey demedi Buda anında sataştı yunusa o hakaretleri o kadar söyledi yunus iyi sabır yaptı başkası olsaydı daha başka konuşurdu
Şu adam parkurda yarışırken fıtık ediyor herkesi)))Olsun aliştik aynı şeyi görmektenAlp de dedi senin atişların iyiydi diye
![]()
Bak Buda doğru çok fazla krizlerde aşırı sakin yunus öbürleri öyle olmuyor..Yunus krizleri yönetmesini iyi biliyor)))
Semihten nerde fazla sayı aldı veYunus son zamanda semihten fazla oyun kazandı ama nagihan agzini acamiyor ))) ne varsa yunus )))
Dün sıfır çekti bugün bir sayı aldı semih . Zaten adam sakat numarası bu hafta o sakatken yunus sayıları alıyordu ))Semihten nerde fazla sayı aldı veİzlemeden konusmayalım
![]()
Parkuru aglattı hız konusundaDün sıfır çekti bugün bir sayı aldı semih . Zaten adam sakat numarası bu hafta o sakatken yunus sayıları alıyordu ))