Survivor 2016 - 91. Bölüm Yorumları

İstatistiklerin hepsini tutmuyorum. )) Atakan boyut olarak ibodan ufak
İzlemedin sanırım. Serkay yarişin en iyi atiş yapanıydı. Semih de ünlülerin en iyisiydi atişta. Serkay pek ıska yapmadı boydan kazandiğini da itiraz etti. Uzanarak atıyorum dedi:F Semih tek atiş filan kaçırıyordu. Serkayı zorluyordu.

Bence Nagihan fazla abarttı alt tarafı yunus fikrini söyledi.bir fikirle morali bozulacaksa oraya boşuna gelmiş açıkçası
Nahiganin abartma nedeni eleştiri asla kabul edememesi . Atışları kötüydü bunu duyunca çıldırdı . Cildirdiktan sonra kavga çıkartırti suçu yunusa atmak için belki atmadi o kadar yani )))

İzlemedin sanırım. Serkay yarişin en iyi atiş yapanıydı. Semih de ünlülerin en iyisiydi atişta. Serkay pek ıska yapmadı boydan kazandiğini da itiraz etti. Uzanarak atıyorum dedi:F Semih tek atiş filan kaçırıyordu. Serkayı zorluyordu.
Eee semih bir sayı aldı yani . Neyine itiraz ediyorsunuz anlamadim. Boyu uUn olduğu için full egilmeli parkurda geri kalmasi normal dedim sadece .

Nahiganin abartma nedeni eleştiri asla kabul edememesi . Atışları kötüydü bunu duyunca çıldırdı . Cildirdiktan sonra kavga çıkartırti suçu yunusa atmak için belki atmadi o kadar yani )))
Açıkçası yunus çok sabırlı ya çünkü abartılı birşey demedi Buda anında sataştı yunusa o hakaretleri o kadar söyledi yunus baya sabırlıydı yaptı başkası olsaydı daha başka konuşurdu

Orada atışı yapması gereken son isim Nagihan'dı. Ben 5te 5 yaptım diye konuşuyordu ama o 5te 5'i Damla'ya karşı yaptı. Damla'da zaten atamıyordu o yüzden bir şekilde kazanıyordu Nagihan. Bayrakta Serkay'a karşı attı işte gördük ne olduğunu. Neredeyse tur bindirmelerine rağmen Serkay çıktı tak tak attı ve aldı adamlar oyunu.

Nagihan da dedigimi tekrarları yunusun önerisini benim performasim kötüleşmeye çalıştı diyrek algilamis.

Atakan buna eleştiri yaptığında neler yapmıştı. Bir de yunusa bir orda bir burda diye eleştiri yapıyor ya komedi gibi )))

Yunus son zamanda semihten fazla oyun kazandı ama nagihan agzini acamiyor ))) ne varsa yunus )))

Semih nagihan iyi dedikodu yaptı bugün )))) yunus ne ara bunları dedi ya )))