Survivor 2016 - 91. Bölüm Yorumları

Ben lakap takılmasından alay edilmesinden dalga geçilmesinden nefret
ederim sanırım bu yüzden semihe gıcık oldum ama küfür edilmeside kötü
ben sohbet ortamlarında derim ki hep benim olduğıum yerde küfür etmeyin
derim küfürde lakap takmakta inan çok kötü
Tamam onu geçen Serkay taklidi yaptiğimda uyarmiştin ordan anladım da lakap takmak küfürden daha kötü olamaz. Lakabın iyisi de vardır. (Arkadaşlsrına isminden başka tatlı bir kelimeyle sesleniyorsundur illa) ama küfürün iyisi yoktur:)

Tamam onu geçen Serkay taklidi yaptiğimda uyarmiştin ordan anladım da lakap takmak küfürden daha kötü olamaz. Lakabın iyisi de vardır. (Arkadaşlsrına isminden başka tatlı bir kelimeyle sesleniyorsundur illa) ama küfürün iyisi yoktur:)

Ben küfüre iyisi var demedim ki tabii iyisi yoktur lakabın iyisi var ama ben
kötüsünden bahsediyorum tabii güzel lakaplar var küçümseyerek lakap takarsan
kötü olur bu demi

Ben küfüre iyisi var demedim ki tabii iyisi yoktur lakabın iyisi var ama ben
kötüsünden bahsediyorum tabii güzel lakaplar var küçümseyerek lakap takarsan
kötü olur bu demi
Anlıyorum da çitlembik, sezercik demek küfürden daha kötü olamaz:) Çitlembik Sezercik de yeşilçamın en klasik en naif filmlerindendir:X

Semih sıfır çekerken bugün bir sayı aldı agzi açılmaz nahiganin çünkü oy deposu ))) atakan ufak bir şey demişti saatlerce ağlayıp konseyde konuşmuştu kendisi şimdi yunusa yapıyor

Atişi Semih yapsaydı (b) Semih ilk turunda ıskalardı ama 2.sinde 2 tane atardı Serkay 2.yi attiğinda Semih 3.halkayı geçirirdi. Nagihanın atişi iyi değil Damla'nın atişi çok kötüydü.

Nagihan haklı açık ara :)

Semih kaostan besleniyor)))
Ne açık ara haklı yahuu semih gibi kurnazLik edip çok önde geldik atayim dedim diyor ))) madem biliyorsunuz moralin boUlmu atakana bırakacaksın
Görüldüğü üzere yunus doğru analiz etmis nagihan kötü atiyormus. adam bunu dedi diye neden haksız olsun yahuu)))

Nagihan olay çıkarmak için uğraştı işte