Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

kadir @Doğu bana saygı duyduğunu söyledi duymasınmı kızsın tepkimi göstersin bana
ben ne diyom sen ne anlıyon ; saygı duyduğunu yazdıda sonra yaptığı yorumla senin gibiler deyip seni zan altında bırakan ifade kullandı ben de dedim ki öyle yazacağına yorumlarınla bu saygıyı göstersen daha doğru olur dedim @Doğu da şahit :D

ben ne diyom sen ne anlıyon ; saygı duyduğunu yazdıda sonra yaptığı yorumla senin gibiler deyip seni zan altında bırakan ifade kullandı ben de dedim ki öyle yazacağına yorumlarınla bu saygıyı göstersen daha doğru olur dedim @Doğu da şahit :D

ayy çok pardon yaa oruç bugün iyice kafama vurmuş benim kusura bakma ne olur:(

@china_shangai başkan senin uygun bir zamanında bölüm yorumlarına yorumunla beraber bir vakit az da olsa teşrif etmeni bekliyoruz 🙂
hürmetlerle

valla öyle ya açlık insanda kafa bırakmıyor he:)

iftar hazırlamaya giidyom hepinize iyi iftarlar görüşürüz🙂

@takas engellemedin demi beni
böyle gidersen engelleyecem özellikle benim yorumlarıma çok karışırsan engellerim ona göre ne dersem beğen başka bişey deme hele aksini hiç söyleme anlaştık mı :A

böyle gidersen engelleyecem özellikle benim yorumlarıma çok karışırsan engellerim ona göre ne dersem beğen başka bişey deme hele aksini hiç söyleme anlaştık mı :A

:F:Ftmm tmm ben karışma adına yazmadım ki düşüncemi söyledim neyse tmm
anlaştık

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato