- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Bizde de son 1 saat 1 dakikaSon 1 saat 8 dakika
Sorduk mu bıldırcın ??????))))))Bizde de son 1 saat 1 dakika
Sen sormadan ben cevaplayayim dedim abiSorduk mu bıldırcın ??????))))))
sorular çok kolaymış bunu ortalama her Türk vatandaşı yapar zaten kendine çok güveniyorsan sana test hazırlayayım eski vadi ve pusu ilk 100 bölümdenhttps://onedio.com/haber/kurtlar-vadisi-nin-ilk-bolumlerine-ne-kadar-hakimsin--714675
10'da 10 ile Doğu Bey kadar iyi biliyorsun çıktı.
Müthiş yazmışlar alt metni. Aynı beni tarif etmişler hem nick hem hissiyat olarakBu ne biçim saçma soru lan?
sorular çok kolaymış bunu ortalama her Türk vatandaşı yapar zaten kendine çok güveniyorsan sana test hazırlayayım eski vadi ve pusu ilk 100 bölümden
tamam yarın hazır ol dehşet zor sorularla bozguna uğrayacaksınHayır demem, buyur hazırla da görelim bakalım.
Ulan tüyolara bak Zeynep Yusuf fazlalık degil mi lan ? Kanal D ile yola devam edecekmisler ulan yazik ya bunlarda gram akil yoktamam yarın hazır ol dehşet zor sorularla bozguna uğrayacaksın
Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm ve Sezon Finali Tüyolar;
-Yeni Bölümden Replik:Ben Bitti Demeden Bitmez...!!!(P.A)
-Bu bölümde önemli kayıplar vereceğiz!!
-Bu Hafta Fazlalıklar Vadiye Veda Ediyor...!!!
-Bir Kac Yil Onceki Gibi Bahsedilen Sezon 2 Sezon Oncesi 229.Bolum Cahidin Tapinakcilari Patlattigi Bolum Yine Tapinakcilarla Ilgili Bomba Bir Sezon Finali Gelicek.
-Haftaya 300.Bölüm de Çok Şahane Bir Bölüm ile Sezona 3 ay ara veriyoruz..!!!
Yusuf Zeynep ve Usta'dan Tapınakçılara Muhteşem Baskın..!!!!
Çok Kan Akacak Çokk..!!!
Not: yeni sezona dair kanal ile ilgili gelişme şuan yok..!! Kanal d ile seneye de devam..!!!
@china_shangai @Doğu @-KADİR- @Polat Şaşmaz @MEnes @vadikızı @Çiğdem- @papuleoo @batuhankaralar @sürgünüm @ABAY_06 @Amoureux @Emin Özaltun @GULER10
Fazlalıktan kasıt Abbas herhalde fragmanda vuruluyor sezon finalinde ölecektamam yarın hazır ol dehşet zor sorularla bozguna uğrayacaksın
-Bir Kac Yil Onceki Gibi Bahsedilen Sezon 2 Sezon Oncesi 229.Bolum Cahidin Tapinakcilari Patlattigi Bolum Yine Tapinakcilarla Ilgili Bomba Bir Sezon Finali Gelicek.
Çok Kan Akacak Çokk..!!!
Not: yeni sezona dair kanal ile ilgili gelişme şuan yok..!! Kanal d ile seneye de devam..!!!
@china_shangai @Doğu @-KADİR- @Polat Şaşmaz @MEnes @vadikızı @Çiğdem- @papuleoo @batuhankaralar @sürgünüm @ABAY_06 @Amoureux @Emin Özaltun @GULER10
Yusuf Zeynep ve Usta'dan Tapınakçılara Muhteşem Baskın..!!!!tamam yarın hazır ol dehşet zor sorularla bozguna uğrayacaksın
Çok Kan Akacak Çokk..!!!
Aile boyu baskın anne baba çocuk pikniğe gider bunlar da değişiklik olsun diye tapınakçı basmaya gidiyorlarYusuf Zeynep ve Usta'dan Tapınakçılara Muhteşem Baskın..!!!!
Erhan, Yasin ve Cahit ne diye var o zaman... [emoji17]
Daha şimdiden su içmeye basladim ben yanlislikla dun gece sisemden geriye kalan kismi ictim Allah affetsin