Sana kesin gelir ama oyuncu olarak değilaga hazırlıklı olalım seneye vadiden teklif gelir baksana kadro boşaldı olabilir yani
Sana kesin gelir ama oyuncu olarak değilaga hazırlıklı olalım seneye vadiden teklif gelir baksana kadro boşaldı olabilir yani
Sana kesin gelir ama oyuncu olarak değil
vadide oynamak şereftir ama bizim çapımız yetmez agaaga hazırlıklı olalım seneye vadiden teklif gelir baksana kadro boşaldı olabilir yani
Cahit abim beni yancısı yapsın başka bir şey istememSanada teklif gelsin doğu seni grmedim ama eminim iyi bir oyuncu olursun
Cahit abim beni yancısı yapsın başka bir şey istemem
la seni almazlar boşuna heveslenmeCahit abim beni yancısı yapsın başka bir şey istemem
Aşk olsun bu kadar hukukumuz var bana yancılığı bile çok gördün Seni kınıyorumla seni almazlar boşuna heveslenme
Nereye çapın yetmiyo lan. Orada ki Yusuftan Kenandan neyin eksik. Eksigin degil fazlan varvadide oynamak şereftir ama bizim çapımız yetmez aga
aga sen gidecek yer bulursun sen ki neyseAşk olsun bu kadar hukukumuz var bana yancılığı bile çok gördün Seni kınıyorum
onlar çapsız doğru ama bu işler o kadar kolay değilNereye çapın yetmiyo lan. Orada ki Yusuftan Kenandan neyin eksik. Eksigin degil fazlan var
vadide oynamak şereftir ama bizim çapımız yetmez aga
Senarist iyi olduktan sonra hersey kolay Yeter ki senarist iyi olsunonlar çapsız doğru ama bu işler o kadar kolay değil
Benim yerim Cahit abimin yanıdır Cahit abim gelsin yoksa atlarımaga sen gidecek yer bulursun sen ki neyse
Senarist iyi olduktan sonra hersey kolay Yeter ki senarist iyi olsun
takas yapamaz hele @Polat Şaşmaz hiç beceremez @Doğu yine az çok birşeyler yapabilir ama işte onuda almazlarAaa o ne demek öyle yusuftan daha iyi rol yaparsın sen
Benim yerim Cahit abimin yanıdır Cahit abim gelsin yoksa atlarım
takas yapamaz hele @Polat Şaşmaz hiç beceremez @Doğu yine az çok birşeyler yapabilir ama işte onuda almazlar
eyvallah abla ama bu işler göründüğü kadar basit değil hee vadide herşeyi yaparım oyunculuk dışında orası ayrıDur atlamaaaa çağıralım cahitiiii
Niye yapamasın bee gayette güzel @takas ımdaki ağır abilik kimde var yahu
Oradan oyle atıp tutmak kolay bu forumda benden iyi oyuncu yoktur Hollywooddan teklif geldi kabul etmedimtakas yapamaz hele @Polat Şaşmaz hiç beceremez @Doğu yine az çok birşeyler yapabilir ama işte onuda almazlar