Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

@OzaN admin katy seçmişsiniz yüksek vermem lazım valla yoksa mazallah
atarsınız beni:F:F

Kıvırcık Ali çok önemli bir üstat müzik camiası için. Çok erken bir kayıp yaşadık gerçekten. Daha dillere dolanacak çok türkü yapacaktı ama olmadı. :(

@OzaN admin katy seçmişsiniz yüksek vermem lazım valla yoksa mazallah
atarsınız beni:F:F
Sen merak etme ben moderatörüm atamaz seni :aa

Kıvırcık Ali çok önemli bir üstat müzik camiası için. Çok erken bir kayıp yaşadık gerçekten. Daha dillere dolanacak çok türkü yapacaktı ama olmadı. :(

Sen merak etme ben moderatörüm atamaz seni :aa

Aynen öye çok güzel türkü söylerdi ben çok severdim onu ya:(

2 kez şampiyon oldum.
Çeyrek finalie çıktım bir kez.
Sonra Katy ile all star'da 6.oldum. 26 kişi arasından. :D Yorumunu gözden geçir istersen. :A
Yıldızlar Yarışıyorda falan mı şampiyon oldun ben hiç müzik yarışmasında birinci olduğunu hatırlamıyorum bir tek Karadeniz yarışmasında 1.oldun o da şikeydi zaten. :A

İnşallah en büyük destekcinde ben olacağım deniz kimse beni yanlış anlamasın
sana değil kıvırcık aliye oy verecem ben:(
Aynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaN :F

Yarışmacılar :
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism

4.Yarışmacı @OzaN admin , forumda başarı sağlamış sevilen bir yabancı şarkıcıyla geliyor.
Katy Perry - Prism Albümü
220px-Prism_-_Katy_Perry.png

Amerikalı şarkıcı Katy Perry'nin 18 Ekim 2013'te Capitol Records tarafından yayımlanan dördüncü stüdyo albümü.[1]Şarkıcının 2010'da satışa sunulan Teenage Dream albümünden sonra hazırladığı ilk stüdyo albümüdür. "Roar", albümün çıkış single'ı olarak 10 Ağustos 2013'te yayımlandı[2] ve ABD'deki Billboard Hot 100 listesinde bir numara oldu. ayrıca youtube'de Roar 1.402.567.891 Dark Horse 1.416.473.708 izlenmeler aldı.
Çok sevdiğim, hit dolu bir albüm. İnşallah iddialı yarışmacılardan olacağız bu kez. :Z
Aaa 😱 Yeni görüyorum. :F
Başarılar senin 1.olmanı sağlayacağım. :F :F

Yıldızlar Yarışıyorda falan mı şampiyon oldun ben hiç müzik yarışmasında birinci olduğunu hatırlamıyorum bir tek Karadeniz yarışmasında 1.oldun o da şikeydi zaten. :A

Aynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaN :F

:F:F:F ay sana ödül veren olmadımı yaa

@OzaN Farklı bir renk seçimi yapabilir miyim @denizz19 için? :A

Görüyorsunuz İşte yarışmanın yeni sezonu başlayınca ödülün süresi doldu diyecek ama ben Hakkı'mı aramaya devam edeceğim, gerekirse mahkemeye çıkarım :A

Bilemeyiz Allah bilir. :A
Sen ne bilirsin Allah aşkına :F

Kızayım da @OzaN admimin bana cevap vermiyor ki yaa az kaldı beni
forumda atacak he:pensive:
Forumu bırakıyorum de bak Nasıl cevap yazıyor :A