Sen merak etme ben moderatörüm atamaz seni :aa@OzaN admin katy seçmişsiniz yüksek vermem lazım valla yoksa mazallah
atarsınız beni
Çiğdem sana Harun destek olur yazmış ya. Acaba dedim onlardan birisini mi seçti.Anlamadım ne ihaneti.
Kıvırcık Ali çok önemli bir üstat müzik camiası için. Çok erken bir kayıp yaşadık gerçekten. Daha dillere dolanacak çok türkü yapacaktı ama olmadı.
Sen merak etme ben moderatörüm atamaz seni :aa
Senİn kendine hayrın yok Ozan'a Nasıl destek çıkacan acabaÇiğdem sana Harun destek olur yazmış ya. Acaba dedim onlardan birisini mi seçti.
Allah rahmet eylesin. Onun için savaşacağım bu yarışmada.Aynen öye çok güzel türkü söylerdi ben çok severdim onu ya
2 kez şampiyon oldum.Senİn kendine hayrın yok Ozan'a Nasıl destek çıkacan acaba
8.sayfaya baksana ayol 149 mesajaÇiğdem sana Harun destek olur yazmış ya. Acaba dedim onlardan birisini mi seçti.
Senİn kendine hayrın yok Ozan'a Nasıl destek çıkacan acaba
Allah rahmet eylesin. Onun için savaşacağım bu yarışmada.
ayy çatlama bee öyle birşey yaparsan şutlanırsın .A .A
Yıldızlar Yarışıyorda falan mı şampiyon oldun ben hiç müzik yarışmasında birinci olduğunu hatırlamıyorum bir tek Karadeniz yarışmasında 1.oldun o da şikeydi zaten.2 kez şampiyon oldum.
Çeyrek finalie çıktım bir kez.
Sonra Katy ile all star'da 6.oldum. 26 kişi arasından. Yorumunu gözden geçir istersen.
Aynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaNİnşallah en büyük destekcinde ben olacağım deniz kimse beni yanlış anlamasın
sana değil kıvırcık aliye oy verecem ben
Yarışmacılar :
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem Albümü
4- @OzaN Katy Perry - Prism
4.Yarışmacı @OzaN admin , forumda başarı sağlamış sevilen bir yabancı şarkıcıyla geliyor.
Katy Perry - Prism Albümü
Amerikalı şarkıcı Katy Perry'nin 18 Ekim 2013'te Capitol Records tarafından yayımlanan dördüncü stüdyo albümü.[1]Şarkıcının 2010'da satışa sunulan Teenage Dream albümünden sonra hazırladığı ilk stüdyo albümüdür. "Roar", albümün çıkış single'ı olarak 10 Ağustos 2013'te yayımlandı[2] ve ABD'deki Billboard Hot 100 listesinde bir numara oldu. ayrıca youtube'de Roar 1.402.567.891 Dark Horse 1.416.473.708 izlenmeler aldı.
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @MasacRE- @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @gözlemci
Aaa 😱 Yeni görüyorum.Çok sevdiğim, hit dolu bir albüm. İnşallah iddialı yarışmacılardan olacağız bu kez.
Yıldızlar Yarışıyorda falan mı şampiyon oldun ben hiç müzik yarışmasında birinci olduğunu hatırlamıyorum bir tek Karadeniz yarışmasında 1.oldun o da şikeydi zaten.
Aynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaN
Yıldızlar Yarışıyorda falan mı şampiyon oldun ben hiç müzik yarışmasında birinci olduğunu hatırlamıyorum bir tek Karadeniz yarışmasında 1.oldun o da şikeydi zaten.
Aynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaN
Ya bak söylüyorum adminin bana ve Sıla'ya karşı düşmanlığı var o yüzden vermiyor başkası olsa verirdi beni sakin görüyor diye ezmeye çalışıyor Melek kız onaay sana ödül veren olmadımı yaa
Ne ödülüAynen Melekçim Ali abimize sağlam bir ödül kazandırmak istiyorum derken yine aklıma geldi nerde benim ödüller @OzaN
Bırak rengi falan Kıvırcık Ali'yi seviyor musun sen onu seversen ben de seni severim Gül gibi geçiniriz
Bırak rengi falan Kıvırcık Ali'yi seviyor musun sen onu seversen ben de seni severim Gül gibi geçiniriz
Ya bak söylüyorum adminin bana ve Sıla'ya karşı düşmanlığı var o yüzden vermiyor başkası olsa verirdi beni sakin görüyor diye ezmeye çalışıyor Melek kız ona
Görüyorsunuz İşte yarışmanın yeni sezonu başlayınca ödülün süresi doldu diyecek ama ben Hakkı'mı aramaya devam edeceğim, gerekirse mahkemeye çıkarımNe ödülü
Sen ne bilirsin Allah aşkınaBilemeyiz Allah bilir.
Forumu bırakıyorum de bak Nasıl cevap yazıyorKızayım da @OzaN admimin bana cevap vermiyor ki yaa az kaldı beni
forumda atacak he
sen seçicektin aslında sanırım 1.sezon ama sonra haydut çetesine kapılmıştınAaa 😱 Yeni görüyorum.
Başarılar senin 1.olmanı sağlayacağım.