Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o değilde suriye sahneleri çok müthiş ya keşke yine bir arap ülkesinde çekim yapılsa o atmosfer harika geliyor bana 88. bölümdeyim :D

aga bugün o dizinin olduğunu bile unutmuşum ilk sezon bitmeden işi bitti o dizinin de seneye şansı yok :D
Eski Vadinin en sevdiğim bölümleri aga. O heyecan o gizem hiçbir yerde yok. Dediğin gibi keşke o atmosferde çekimler yapabilsek ancak güvenlik sıkıntısı var.

o değilde suriye sahneleri çok müthiş ya keşke yine bir arap ülkesinde çekim yapılsa o atmosfer harika geliyor bana 88. bölümdeyim :D

aga bugün o dizinin olduğunu bile unutmuşum ilk sezon bitmeden işi bitti o dizinin de seneye şansı yok :D
Yav kimi görsem eleştiriyor ben anlamıyorum kim izliyor bu diziyi :A Mesela @Polat Şaşmaz izlemiyor dimi dadaş :A

Eski Vadinin en sevdiğim bölümleri aga. O heyecan o gizem hiçbir yerde yok. Dediğin gibi keşke o atmosferde çekimler yapabilsek ancak güvenlik sıkıntısı var.

Yav kimi görsem eleştiriyor ben anlamıyorum kim izliyor bu diziyi :A Mesela @Polat Şaşmaz izlemiyor dimi dadaş :A
benimde çok sevdiğim bölümler aga gerçi ayrım yapamazsın ki her biri birbirinden muhteşem bölümler

Nereden cikardin izledigimi la olmek var donmek yok izlemem izlettirmem o saçma sapan karı dizisi :A

Yalnız böyle goygoy yapıyoruz ama Görkem Sevindik edhoya giderse ihanetin kralı o olur.
kimler kimler gitti aga bu adam oyuncu edho ya gidebilir işi bu ismi lazım değil kenan çoban gibi satış yapmış olmaz hala deli oluyorum ustaya bu yapılırmı be şimdi çoluk çocuğun arkasında konu mankeni gibi duruyor
ama raci nin tarafından bakarsak yine bir etik dışı davranış sergilemiş olur

bence asla ihanet olmaz adamı biz çıkarıyoruz ihaneti biz yapıyoruz aga gitse hakkıdır vallahi billahi
Aga Raci Görkemi alırsa benim için Emre Belözoğlu statüsünde olur bu saatten sonra. Ulan Abdülheyi aldı saçma sapan bir rolde. Pala gibi bir efsane yancı olmuş. Çakır zaten rezil edilmiş. Bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Pusatı alıp palyaço yapar bunlar.

Nereden cikardin izledigimi la olmek var donmek yok izlemem izlettirmem o saçma sapan karı dizisi :A
Ulan demin yazdığını niye siliyorsun hain sanki görmedik :A

kimler kimler gitti aga bu adam oyuncu edho ya gidebilir işi bu ismi lazım değil kenan çoban gibi satış yapmış olmaz hala deli oluyorum ustaya bu yapılırmı be şimdi çoluk çocuğun arkasında konu mankeni gibi duruyor
ama raci nin tarafından bakarsak yine bir etik dışı davranış sergilemiş olur
Demek ki herkese dokunan karakterler varmış aga sana Abdül bana Pala. Ulan nasıl rezil edilir bu efsaneler akıl alır gibi değil.

Aga Raci Görkemi alırsa benim için Emre Belözoğlu statüsünde olur bu saatten sonra. Ulan Abdülheyi aldı saçma sapan bir rolde. Pala gibi bir efsane yancı olmuş. Çakır zaten rezil edilmiş. Bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Pusatı alıp palyaço yapar bunlar.

Ulan demin yazısını niye siliyorsun hain sanki görmedik :A
aga pusatı çıkartan biziz ama adam gitse oraya haklıdır gıcıkımı çıkarmam tabi kendi açısından istemem o karı dizisinde oynamasını.
@-KADİR- in dediği gibi koskoca abdülhey resmen dünkü dandik dizilerin figüranlarından emir alıp figüran durumuna düşmüş ulan ben utanıyorum siz nasıl utanmazsınız abdülhey lan bu pala desen rezil rolde çakır karılara söz geçiremiyor. bu adamların ağırlığı vardı namları vardı özellikle kenan çoban ı hala çok severim ama abisini satmayacaktı yazık etti kendine

aga pusatı çıkartan biziz ama adam gitse oraya haklıdır gıcıkımı çıkarmam tabi kendi açısından istemem o karı dizisinde oynamasını.
@-KADİR- in dediği gibi koskoca abdülhey resmen dünkü dandik dizilerin figüranlarından emir alıp figüran durumuna düşmüş ulan ben utanıyorum siz nasıl utanmazsınız abdülhey lan bu pala desen rezil rolde çakır karılara söz geçiremiyor. bu adamların ağırlığı vardı namları vardı özellikle kenan çoban ı hala çok severim ama abisini satmayacaktı yazık etti kendine
Şu an tabiri caizse köpek gibi pişmanlardır. Aynı Kara gibi.

@Doğu dediğin gibi raci şaşmaz görkem sevindik olayı olursa bilinsin ki görkem sevindik kendisi istemiştir ayrılmayı raci şaşmaz da iyice gözden düşer bu kadar da bozuk bir duruş olmaz

Şu an tabiri caizse köpek gibi pişmanlardır. Aynı Kara gibi.
en büyük pişmanlığı yaşayanlar kara ve abdülheydir özellikle kara kendine küfrediyordur ben ne yaptım diye kış güneşi diye bir dizide figüranlık yapıyor nerdeyse vadide efsane olmuştu ve ölmeyecek adamdı hayatının hatasını yaptı yazık oldu

fragman çıkmayacak galiba ne zaman merakla beklesem böyle oluyor :D bundan sonraki bölümler çok manyak olacak bari tadını çıkaralım tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bi laf var ya öyle yapacaz :D

Son düzenleme:
Hahaha bu ne la :F Ulan 46'da oynuyordu en son maaşını yatırımamışlar mı :A

ulan telefon yaktı adamı elendi :D ama bilgili bi adammış helal olsun

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy