Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen Ramazan + Euro2016Çok yanlış deken geç diyorsun değil mi
Döndün mü aga Çanakkaleden ?
Aynen Ramazan + Euro2016Çok yanlış deken geç diyorsun değil mi
Yok aga daha çanakkale de yim conk bayırından yazıyorum daha burdan çıkıp yolculuk edecezAynen Ramazan + Euro2016
Döndün mü aga Çanakkaleden ?
neden efsane bölümler olacak biliyormusun aga çünkü efsane karakterleri harcıyolar bu bölüm mete ve raskoln haftaya pusat veya tilki hepsi efsane karakterler bunları harcayıp kestanelerle yola devam edeceklerArmegedon da dönecek garanti olan şey 3 efsane bölüm daha izleyecez
Sonunu düşünen kahraman olamaz 😀 3 bölüm bi izliyelim hele de sonrasına bakarızneden efsane bölümler olacak biliyormusun aga çünkü efsane karakterleri harcıyolar bu bölüm mete ve raskoln haftaya pusat veya tilki hepsi efsane karakterler bunları harcayıp kestanelerle yola devam edecekler
geldik aga yorgunluk olsada geldik 😀Nerelerdesin aga ya konu yetim kaldı
İyi aga sağ salim gelmişsin çok şükürgeldik aga yorgunluk olsada geldik 😀
yıklımayan son kaleİyi aga sağ salim gelmişsin çok şükür
Sen de olmasan diziyi savunan yok neyse ki geldin de mesaiye başladın
1'e karşı 17 mi? Basket maçı günü görüşmeyelim aga istenmeyen olaylar çıkabilir bugün fena olaylar olmuşyıklımayan son kale
niye 171'e karşı 17 mi? Basket maçı günü görüşmeyelim aga istenmeyen olaylar çıkabilir bugün fena olaylar olmuş
Fenerlilerin ünlü sözü aga 1'e karşı 17niye 17
Bence de Sevdiklerinke siyaset konuşma diye bir söz var onun yanına sporu da ekliyorum ben tabii aynı safta değilsenaga insan soğuyor ya obrodovic in fotoğrafını gördüm iğrendim artık bu iş sporluktan çıkıyor soğuyorum tek taraflıda değil sonunu iyi görmüyorum dediğin gibi bu konuda görüşmeyelim o kadar samimiyiz falan ama işin içine taraftarlık girince boyut değişiyor
iyi o zaman normal önemli deilBence de Sevdiklerinke siyaset konuşma diye bir söz var onun yanına sporu da ekliyorum ben tabii aynı safta değilsen
Bu arada tükürük değil ayran o
Eboue'ye muz atan adamların yaptığına göre normal gibiiyi o zaman normal önemli deil