Arkadaşlar Önemli!!

Aslında insanın memleketi, kendini ait hissettiği yerdir derler o yüzden çok da önemli olmamalı, zaten şu memleketin nere muhabettini oldum olası anlamam, sanırsın etiketini soruyor. :)

Benim de ana tarafı Kayserili doğma büyüme, Kayserili olmanın utanılacak nesi var onu da anlamam. Hatta İzmir, İstanbıl ve Ankara gibi çok göç alıp doğallığı kalmayan şehirlere oranla çok daha doğal bir yer.

Memleketinden utanıyor olabilir bence de, İstanbul'da çok görüyorum ben Yozgatlı, Kırşehirli vs. olup İstanbulluyum diyeni. Ama Kayserililer genelde saklamıyorlar memleketlerini, ilk bu örneği gördüm yani. Benim tanıdığım bütün Kayserililer memleketlerinden gayet memnundu. :D

Bir de dalga geçilecek diye korkmuş olabilir, yapan var bunları. Biz lisedeyken de bir çocuk Trabzonlu olduğunu söylediğinde millet hep gülüyor diye hoca azarlamıştı herkesi.

Güveni sarsmak için biraz ufak bir olay bence. Sırf bu yüzden hep yalan söyleyecekmiş gibi düşünmemek lazım.

Bu konu arkadaşlığı bitirecek kadar abartılı bir durum değil aslında.bir insan niçin memleketini başka bir yer olarak söyler anlamak zor baya..Ama böyle bir şey yüzünden arkadaşlığını bitirme tabiki yinede senin bileceğin bir durum bu.

aaa cnm bunu hiç önemsemezdim ben bu bence karşı tarafı kandırmak amaçlı söylenen bir yalan değil tamamen kendisiyle alakalı ayy demekki bir nedenden ötürü kayseriliyim demekten çekiniyor🙂

ona bakarsak şarkıcıların yarısının ismi farklı ayoll sahte isimlerini bildiklerim kadar bilmediklerimde var her araştırdığımda aa budamı diyorum napalım müzik dünyasından dışlayalımmı o şarkıcıları sizin arkadaşlıktan dışlamanızdan farkı yok 😵

bu forumdada birisi yaşını yalan söylemiş sonra utancından ayrılmış forumdan ben ismini yaşını memleketini yalan söyleneyene takılmam o beni kandırmaya çalışmıyor tamamen kendisiyle alakalı sevmediğinden utandığından öyle yapıyor 😳

sizin bence çocuğun üstüne gitmemeniz lazım neden falan diye üstüne giderseniz keşke söylemeseydim diye pişmanlık duyar kayserilinin nekadar güzel bir il olduğuna dahil güzel sözler söyleyin kayseri halkını severdik gibisinden gaz verin çocukta yaptığı yanlışın farkına varsın keşke daha önce söyleseydim diye düşünür memleketindende utanmaktan vazgeçer tepki yerine destek verin bence böyle durumlarda :F :F

Son düzenleme:
Birine yakınlaşmak içindir baska neden aklıma gelmiyor :) Bu sebepten dolayı arkadaşlığınızı bitirmeniz çok saçma. Çiğdemin dedigi gibi tepki yerine destek verin :)

Aklıma tek bir sebep geliyor Kayserililer pastırma kokar denen bir şey vardır :A O sebeple belki öyle söylemiştir. :F

Kayseriliymiş de işte İzmirliyim dedi. :X Şaşırdım ama hiç öyle önemli bi mevzu, önemli bi yalan gibi gelmedi bana. Bir arkadaş hatta hiç konuşmama kararı aldı bu yalan söyleyen arkadaşımla ama ben ne diyeceğimi şaşırdım...

Kayseriliymiş miş hemşerimmiş kız adı ne bu arkadaşın

doğu bey bende kayseriliyim ne plan yapacakmış bakem:F

Allah allah sana burdanmı söyle dedim yahu aaa ne sandın sne beni:F:F
Tüh be yalalandık :A Biliyordum kulağımı çekeceğini :A Bana hep sinsiler denk gelmiş demek ki abla diyip ince ince sıyrılıyorum :A