Survivor 2016 - 81.Bölüm Yorumları

Atakan'ın dönüşünü merakla bekliyoruz. :Z Birkaç bölümdür izlemiyordum bugün adamım döneceğine göre izleyebilirim. :D

Neden bekliyorsun hep ayni seyler :D
Tabikide atakan icin merakla bekliyorum :)

Ben bugun gönulluler kazanir diye dusunuyorum. Nagihan dokunulmaz olursa yarinkinide unluler kaybeder ve semih ucuncu aday olarak atakan ve yunusla potada olur. Yunusu yollamanin tek yolu bu. Nagihan almazsa kolyeyi yarinkini gönulluler kaybeder. Nagihan gitmesin diye mehmet yem edildigi gibi bir gönullude yem edilir.

Son düzenleme:
Ve Avatar Atakan döndü. :Z Gönüllülere kabus olmaya kaldığı yerden devam edecek :A Acun onu eleyecek diyen komplo teorist arkadaşlara selam olsun. :A

Dokunulmazlık oyununda oynayamayacak sanırım 15-20 dikiş falan atmışlar cidden büyük bir kaza atlattı neyse ki yarışmaya döndü çok şükür. :D

Ve Avatar Atakan döndü. :Z Gönüllülere kabus olmaya kaldığı yerden devam edecek :A Acun onu eleyecek diyen komplo teorist arkadaşlara selam olsun. :A

Dokunulmazlık oyununda oynayamayacak sanırım 15-20 dikiş falan atmışlar cidden büyük bir kaza atlattı neyse ki yarışmaya döndü çok şükür. :D
15-20 dikismi :O
Bunun ustune aksam potaya girer :(

15-20 dikismi :O
Bunun ustune aksam potaya girer :(
Bu hafta onu potaya sokacak kadar cani değillerdir herhalde :A Gerçi potaya girse de fark etmez bu hafta ve bundan sonraki haftalarda her türlü birinci yaparız onu. Damla'ya geçilmek yeterince ders olmuştur Atakan fanlarına. :F

Atakan oynamak istiyor ama doktor izin vermedi. Nagihan da bozuldu buna :F

Yunus - İbrahim
İbrahim kazandi :D

Nagihan - Damla
Nagihan kazandi :D

Semih batırdın resmen. ss