Survivor 2016 - 76.Bölüm Yorumları

Hadi bakalım merakla bekliyoruz, bu akşam yine buradayız. :X

Hep aynı laf. :A
Gönüllüler kaybederse Yunus elensin diye Serkay ve Damla'yı çıkarırlar. :)
Niye aynı laf :X dün gece gönüllüler demiştim ben :F

Bence kaynaklara bakılmamalı birebir heyecan yaşanmalı? :D :D Ben gece netten bakacağım.
Öyle heycanı çıkmaz sen gel bu akşam internetten canlı izle :A

Bugün ben de buradayım bir aksilik olmazsa. :D

Oylar Avatar Atakan'a, reyizi birinci yapmamız lazım yine. :Z

Oooö yeaaah:handfist: Kazanan Ün-lü-ler (miş) @dosimosi senin kaynak ne diyor? Potaya memiç ve damla çıkıyormuş.
Kaynagim unluler diyor.
Dunkuyle bugunu karistirdilar galiba cunku dunkunde memic ve damlanin aday olundugu söylenmisti ve ibrahimin kolye aldigi. Bu bilgi hala gecerlimi bilmem ama bugun unluler deniliyor ve adaylar söylenmedi

Serkayi damla bile gecti.
Bu saaten sonra Serkay cikarilmaz. Cikarilirsa artik olay cikarir
Fanlarına da yazık dinlensin biraz garipler. :F İbrahim potaya girsin artık bugüne kadar hiç elenme stresi yaşamadı sanırım. :D

Kaynakları falan boşverin, oyunu gördüğün anda kimin kazanacağı az çok tahmin ediliyor zaten :D Mesela son iki bölümde gönüllülerin kazanacağı çok belliydi. Bugünkünü de tam olarak bir görelim de o zaman söylerim ben size kimin kazanacağını :A

Kaynakları falan boşverin, oyunu gördüğün anda kimin kazanacağı az çok tahmin ediliyor zaten :D Mesela son iki bölümde gönüllülerin kazanacağı çok belliydi. Bugünkünü de tam olarak bir görelim de o zaman söylerim ben size kimin kazanacağını :A
Fragmana göre önüllüler kazanacak diyebilirim ama kaynaklar öyle demiyor:A @Yiğitt

Damlayı küçümseme bence :T:
Serkayi cok sisirdilerde semihten daha cok oy alindi diye. Serkayin oylari damla ve diger arkadaslarinin oylariydi. Serkay finale gider finali alir denildi. Damla serkayi geciyorsa bu dusunce curuyor. O manada dedim ama toplu smslerde damlanin smsleride pek parlak degildi.

Serkay'a baksen Semihi övüyor:F Atakan'a nasıl gıcıksa? Kıskanclığı fena halde var serkayın