Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen Abdi İpekçi'de hedef maç kaybetmedik şimdiye kadar. O maçı alıp yarı finalde Fener'le vuruşacağız. :A
Yalnız Lasme çok büyük adam. Herif kustu la ruhunu teslim etti nerdeyse :A Böyle mücadele eden adamları futbol takımında da görmek lazım.

Bu arada peltek Emre gidiyormuş Deportivoya :A

Yalnız Lasme çok büyük adam. Herif kustu la ruhunu teslim etti nerdeyse :A Böyle mücadele eden adamları futbol takımında da görmek lazım.

Bu arada peltek Emre gidiyormuş Deportivoya :A
Mükemmel ya gerçekten saygı duydum Lasme'ye. O yaşa rağmen kendini feda ediyor, müthiş işler yapıyor. O bloğunda bağırdım resmen. :A

Gördüm de biraz şaşırdım. Deportivo ne yapacak bilemedim şimdi. Bizde böyle bir kadroda bile şans bulamadı resmen. :A Son zamanlarda zar zor toparladı. Bakalım göreceğiz artık.

aga ayıptır sorması feneri yenme ihtimalimiz var mı pek takip etmiyorum basketbolu ama adamlar avrupa 2.si :D
Fener'e Abdi İpekçi'de maç verme şansımız çok düşük. En sağlam zamanlarında burada 16 17 sayı fark atmıştık. Oradan bir maç koparabilirsek 3-2 yenebiliriz. Yoksa 3-2 yeniliriz. O kadar yakın görüyorum seriyi. :D

Mükemmel ya gerçekten saygı duydum Lasme'ye. O yaşa rağmen kendini feda ediyor, müthiş işler yapıyor. O bloğunda bağırdım resmen. :A

Gördüm de biraz şaşırdım. Deportivo ne yapacak bilemedim şimdi. Bizde böyle bir kadroda bile şans bulamadı resmen. :A Son zamanlarda zar zor toparladı. Bakalım göreceğiz artık.

Fener'e Abdi İpekçi'de maç verme şansımız çok düşük. En sağlam zamanlarında burada 16 17 sayı fark atmıştık. Oradan bir maç koparabilirsek 3-2 yenebiliriz. Yoksa 3-2 yeniliriz. O kadar yakın görüyorum seriyi. :D
Ya bırak karıştırma adamlar ne güzel alacak işte ruhsuz instagram bülbülünü :A İspanyol gece kulüplerinde sabaha kadar antrenman yapar artık "genç" Emre :A

vay be o kadar iyiyiz demekki elersek şampiyonuz :D

Ya bırak karıştırma adamlar ne güzel alacak işte ruhsuz instagram bülbülünü :A İspanyol gece kulüplerinde sabaha kadar antrenman yapar artık "genç" Emre :A
İyi sen öyle diyorsan öyle olsun kardo. :A Benim nezlimde Emre Yasin'den önde olurdu kanatlarda, tabi hazır, kendine bakan, dediğin şekilde gecelerden uzak haliyle. :A

aga emre aslında yetenekli adamdır ama istikrar yok devamlılık sağlayamıyor
Terim zamanında çok iyiydi korkudan adam gibi çalışıyordu. Ama o gittikten sonra herkeste ağır gevşeklik baş gösterdi. Semih Kaya, Selçuk, Burak hep geriye gitti.

vay be o kadar iyiyiz demekki elersek şampiyonuz :D
Zaten erken final oldu. Diğer yarı finaldeki iki takımda Fener'le Galatasaray ayarında değil. :D

Terim zamanında çok iyiydi korkudan adam gibi çalışıyordu. Ama o gittikten sonra herkeste ağır gevşeklik baş gösterdi. Semih Kaya, Selçuk, Burak hep geriye gitti.
Ah ah Terim olmadan Türk oyuncular gerçekten çok baştan savdılar ya. Bir de sürekli hoca değişimi takımı çok olumsuz etkiledi. Artık birinde sabitlenmemiz lazım kim olacaksa.

ulan imparator gibisi var mı adam her anlamda alemin kralı yeminle morinho mu imparator mu deseler düşünmeden imparator derim saha kenarında güven veriyor adam biliyorsun ki asla takım pes etmeyecek herkes eşşek gibi oynamak zorunda oynamasında görelim :D semih kaya selçuk yasin falan acilen kovulmalı kelimenin tam anlamıyla ölmüş bu adamlar

Ci6-Kh4XAAAp2c4.jpg

Tüm İslam alemimizin berat kandili mübarek olsun. Hayırlı kandiller .