o bölümler avrupa maçlarına rağmen 14-15-16 reyting alıyordu aga zatenŞu bölümü yeni bölüm diye verseler ortalığın anasını ağlatırız.
Nerden nereyee. Şimdi derbi var diye yayınlanmasın diyoruzo bölümler avrupa maçlarına rağmen 14-15-16 reyting alıyordu aga zaten
o zamanki gücümüzde de olsak yayınlanmasın derim aga maçı izlemek istiyorum ama bu halde cidden feci bir oran alırız dibin dibini görürüz mutlaka haftaya ara sonra derhal sezon finali senaryoyu bir bölümde halletsinler 3 saat gerekirse bölüm çeksinler bitirsinler bu işin sonu çok kötü yerlere çıkarNerden nereyee. Şimdi derbi var diye yayınlanmasın diyoruz
Aga 2 bölüm fazla yayınlanmaktan daha önemli meseleler var bence çok abartmayın. En kötü oranları aldığımız bu sezonda 1 reyting daha az alsak kaç yazar.o zamanki gücümüzde de olsak yayınlanmasın derim aga maçı izlemek istiyorum ama bu halde cidden feci bir oran alırız dibin dibini görürüz mutlaka haftaya ara sonra derhal sezon finali senaryoyu bir bölümde halletsinler 3 saat gerekirse bölüm çeksinler bitirsinler bu işin sonu çok kötü yerlere çıkar
aga bundan aşağısı yok bakalım ne yapacaklar dediğin gibi hala aynı tas aynı hamam devam edilecekse pek birşey söyleyemeyizŞer gibi görünen şeylerde bir hayır vardır belki bu düşüş dikkat çeker yok zaten yine aynen devam edeceklerse dizinin bitmesini istiyorlardır
aga prestij diye bişey var bizim bu reytingleri görmemiz bile korkunç bir durumdur her ne kadar takmasam bile ab grubunda müge anlıya neredeyse geçiliyormuşuz durumun vehametini görebiliyormusun haftaya yayınlanırsa vadi esra erola falan geçilebilirizAga 2 bölüm fazla yayınlanmaktan daha önemli meseleler var bence çok abartmayın. En kötü oranları aldığımız bu sezonda 1 reyting daha az alsak kaç yazar.
Yav prestij mi kalmış aga şöyle dön de bir bak sezonun bütününe. O dediğin şey geçen hafta recep ivedike geçildiğimiz gün ayaklar altına alındı zaten.aga bundan aşağısı yok bakalım ne yapacaklar dediğin gibi hala aynı tas aynı hamam devam edilecekse pek birşey söyleyemeyiz
aga prestij diye bişey var bizim bu reytingleri görmemiz bile korkunç bir durumdur her ne kadar takmasam bile ab grubunda müge anlıya neredeyse geçiliyormuşuz durumun vehametini görebiliyormusun haftaya yayınlanırsa vadi esra erola falan geçilebiliriz
beterin beteri vardır aga dönülmez bir duruma gelmeden sezonu noktalamak şart oğlu şartYav prestij mi kalmış aga şöyle dön de bir bak sezonun bütününe. O dediğin şey geçen hafta recep ivedike geçildiğimiz gün ayaklar altına alındı zaten.
Adamsın be unutmuştum iyi hatırlattın eyvallah kankaLa 5 dakika olmuş Pınar Karşıyaka 1 - 2 Galatasaray bu nasıl basket maçı. @Doğu
Ben de yeni girdim eve bekliyordum maçı, çok kritik maç alamazsak yalan olduk.Adamsın be unutmuştum iyi hatırlattın eyvallah kanka
Aynen ama alırız bence Ergin hocam ekstra hazırlanmıştır Şu ana kadar iyiyiz. Karşıyaka taraftarından irrite oluyorum evde FAA'nın KAA versiyonunu söylüyorumBen de yeni girdim eve bekliyordum maçı, çok kritik maç alamazsak yalan olduk.
Aynen çok sinir bozucu bir taraftar ben de dediğin tavra az çok yakınım. Zaten Ergin hocam dedi açıklamasında onlar bizi burada yendiyse biz de gider orada yeneriz diye. Yeneceğiz gibi.Aynen ama alırız bence Ergin hocam ekstra hazırlanmıştır Şu ana kadar iyiyiz. Karşıyaka taraftarından irrite oluyorum evde FAA'nın KAA versiyonunu söylüyorum
Dünyanın en racon sahibi adamı bee Adam Euroleague'e posta koyuyor lan ötesi var mıAynen çok sinir bozucu bir taraftar ben de dediğin tavra az çok yakınım. Zaten Ergin hocam dedi açıklamasında onlar bizi burada yendiyse biz de gider orada yeneriz diye. Yeneceğiz gibi.
Oh bee içim rahatladı. Çok iyi geri dönüş oldu. 9-0 lık seriyle bitti. Yarı finalde Fenerbahçe'yi bekliyoruz artık.Lasme çok fena kustu yav midem kalktı
Aynen Abdi İpekçi'de hedef maç kaybetmedik şimdiye kadar. O maçı alıp yarı finalde Fener'le vuruşacağız.KAN ALDIK KAN BEE Abdi İpekçi'de fişi çekeriz