Yıldızlar Yarışıyor- 3. Sezon - Çeyrek Final Sonuçları

Ve yakında Piraye ile evlenecek olan biricik @destere 'mizin oyları :A :A

ilker kaleli= 10 puan

__ogIAzK_200x200.jpg

hazar motan 7 = puan

__ogIAzK_200x200.jpg

ceren moray =5 puan

__ogIAzK_200x200.jpg

oktay kaynarca = 1 puan

@Çiğdem- @Bully @xemrexxx @Doğu @MEnes @vadikızı @denizz19
Bu kuşlarla sübniminal mesaj mı yolluyor kerata :A

Ama @Harunnn60 bana vadikızının 7 yerine 1 verdiğini söylemedi

@Harunnn60 bana @vadikızının 7 verdiğini söylemedi ki oy hatalı düzeltmezsede vadikızı geçersiz sayılması gerekir ben 4-3-2-1 leri kabul et dedim :F
cerene vadikızıda son sırada yer verip 7 vermiş mr atta son sırada yer verip 7 vermiş 14 puan ozaman 12 puanı silin 2 puan alsın @Harunnn60 :F:F:F

@Harunnn60 sunumuna sağlık. :D bildirim gelmiş,ama görmemişim şimdi fark ettim. :D Tebrikler @Bully :)

cerene vadikızıda son sırada yer verip 7 vermiş mr atta son sırada yer verip 7 vermiş 14 puan ozaman 12 puanı silin 2 puan alsın @Harunnn60 :F:F:F

Karıştırma ortalığı bence şimdi bilseydi öyle kullanırlardı oyları :F :F

Bu yarışmanın mantığı ne şimdi sonumuz ne olacak bizde sahne basmıyoruz herhalde senaristler ne yazarsa o :A

Sonradan sürekli sistem değiştirmeye kalkarsanız böyle bir sürü karışıklık olur işte kardeşim Acun değilsiniz işte siz nasıl başladıysak öyle gidelim yani ne gerek var macera aramaya :A

@Harunnn60 şimdi hatırladım aynısını geçtiğimiz haftalarda başka yarışmacıda yapmıştı.

10-9-8-7 şeklinde olan oylarını 4-3-2-1 mantığında düzeltiriz pek bir şey değişmiş olmaz. Ama şimdi Ceren'e verdiği oyu 1 e indirmiş olursak haksızlık olur. :X

Ya yine mi sistem değişti :A Sunucuları rejimi değiştirmekten ötürü kınıyorum :A