Yarın arkadaslar. Birkac kişi daha var. Şöyle bol katılım olsun istiyorum ben.![]()
@MayısKralı @Çiğdem- @Bully
Bol katılıma ne gerek var ki zaten final oylarını yeterince faktör etkiliyor
Yarın arkadaslar. Birkac kişi daha var. Şöyle bol katılım olsun istiyorum ben.![]()
eleme yokmuş zaten cnm bizde burdayken açıkla istersenYarın arkadaslar. Birkac kişi daha var. Şöyle bol katılım olsun istiyorum ben.![]()
Eleme yok mu bu haftaeleme yokmuş zaten cnm bizde burdayken açıkla istersen![]()
yok yarı finaldede yok finale çıktık yaniEleme yok mu bu hafta![]()
ee biz o zaman elenmeyeceksek niye sahne gönderiyoz bide elenmeyeceksek kim 1. olacak anlamadım hepimiz 1. miyiz şimdi kafamda crazy sorularFinale çıktın ya![]()
ee biz o zaman elenmeyeceksek niye sahne gönderiyoz bide elenmeyeceksek kim 1. olacak anlamadım hepimiz 1. miyiz şimdi kafamda crazy sorular![]()
![]()
![]()
Hayır. Ödevim var zaten.
yarın akşam bekliyoruz ozaman cnm akşamları forum kalabalık oluyor gündüz açıklamazsan sorun olmazHayır. Ödevim var zaten.![]()
yarın akşam bekliyoruz ozaman cnm akşamları forum kalabalık oluyor gündüz açıklamazsan sorun olmaz![]()
Ne yani foruma 5 dakika girip bakmıyormusun.Yarında benim ödevim var![]()
Ne yani foruma 5 dakika girip bakmıyormusun.2016 yılındayiz. Teknoloji ayağımızin altında.
![]()
Finalde 4 kişi olacakee biz o zaman elenmeyeceksek niye sahne gönderiyoz bide elenmeyeceksek kim 1. olacak anlamadım hepimiz 1. miyiz şimdi kafamda crazy sorular![]()
![]()
![]()
Bi biz mi kaldık