Zafer Ergin geçen gün resmi instagram hesabında Karahanlı karakterinin fotosunu paylaşıp altına "Neden olmasın?" yazıp silmiş bir arkadaşım söyledi.
ayoll arka sokaklar bitmeden bu adam diziden çıkmaz ve bu adam gerçekte ölmedende arka sokaklar bitmez
Zafer Ergin geçen gün resmi instagram hesabında Karahanlı karakterinin fotosunu paylaşıp altına "Neden olmasın?" yazıp silmiş bir arkadaşım söyledi.
Aynen bence de Kuzeni falan yazmıştırayoll arka sokaklar bitmeden bu adam diziden çıkmaz ve bu adam gerçekte ölmedende arka sokaklar bitmez
Dönerse muazzam olmaz mı Bi an hayal ettim deKarahanlı mı dönecek yok artık adamı tapınakçılar öldürdü ya la
Raciler dönmeden olmaz o iş donerse karakteri lekelenirDönerse muazzam olmaz mı Bi an hayal ettim de
İki diziyi birden de yürütebilir. Zaten ikiside Kanal D dizisi sıkıntı da olmaz. Ama imkansız gibi bir şey.ayoll arka sokaklar bitmeden bu adam diziden çıkmaz ve bu adam gerçekte ölmedende arka sokaklar bitmez
Pusat'tan da Polat Alemdar olmazPusat ölürse büyük yazık olacak Yusuftan Polat Alemdar olmaz ama Pusattan çok güzel Polat Alemdar olur. İnşallah Yusuftan vazgecip Pusatı öne çıkartırlar
Pusat ölürse büyük yazık olacak Yusuftan Polat Alemdar olmaz ama Pusattan çok güzel Polat Alemdar olur. İnşallah Yusuftan vazgecip Pusatı öne çıkartırlar
Pusatın o koltuğa oturması için devlet terbiyesi alması lazım. Ne bir analitik zekası var ne de stratejik hamleleri. Polat Alemdar olmak kolay değilOlur olur
dandik dizisinde oynamaya devam etsin vadide yeri yok
Büyük oyuncu aga gelse fena olmazdandik dizisinde oynamaya devam etsin vadide yeri yok
aga sen vadiyi o kadar izlemişsin ama hiçbirşey öğrenememişsin 1 tane polat alemdar var yeri doldurulamaz dünyada kimi getirirsen getir olamaz. bir tane alemdar var necati şaşmaz pusatı severiz o kadarPusat ölürse büyük yazık olacak Yusuftan Polat Alemdar olmaz ama Pusattan çok güzel Polat Alemdar olur. İnşallah Yusuftan vazgecip Pusatı öne çıkartırlar
eskiden büyük oyuncuydu vadide yeri yok hem öldü onu getireceklerine abdülheyi getirsinlerBüyük oyuncu aga gelse fena olmaz
abi senin mesajını görmek ne güzel bizi unutmaEfsane bir sahne daha
Hala iyi oyuncu aga tiyatro kökenli bir kere. Şu an Vadide boy gösteren oyuncuların yüzde 70'i gibi tepeden inme değil.aga sen vadiyi o kadar izlemişsin ama hiçbirşey öğrenememişsin 1 tane polat alemdar var yeri doldurulamaz dünyada kimi getirirsen getir olamaz. bir tane alemdar var necati şaşmaz pusatı severiz o kadar
eskiden büyük oyuncuydu vadide yeri yok hem öldü onu getireceklerine abdülheyi getirsinler
aga çok yaşlanmış vadiye artık verebileceği bişey yok ki karakter öldü ne diye getirecekler ki bi yere oturtamıyorum kafamda. hem vadiyle ilgili söylediklerini unutmadım ekmek yediği yere ihanet eden adamları hiç sevmem. bu adam usta bir oyuncuydu doğru yılların oyuncusuydu ama vadiden önce kaç kişi tanıyordu acaba kendisine unutulmaz bir rol verenlere minnettar olması lazımHala iyi oyuncu aga tiyatro kökenli bir kere. Şu an Vadide boy gösteren oyuncuların yüzde 70'i gibi tepeden inme değil.
Ben artık bu tarz olaylara fan olarak bakmamayı öğrendim. Raci, Bahadır, Abdülhey vs. kim dönecekse dönsün diziyi kurtarsınlar da. Ben Vadimi özledim, ne yaşanmış geçmişte kim ne yapmış zerre umrumda değil.