Bugün izleyemeyeceğim, yarın buradayım.
Bende kacgundur izleyemiyordum bugun bakacagim.Bugün izleyemeyeceğim, yarın buradayım.![]()
Bende 7-8 bölümdür izleyemiyorum, yarın dönüş yapacağım artık.Bende kacgundur izleyemiyordum bugun bakacagim.
Kismetse olur gunduze alinmis finali. Gunduz uyudum izleyemedim
Ama insan ne olacagini bilsede meraktan izliyor. Erdemle ceydanin gelisini digerlerinin tavirlarini izlemek isterdim .Bende 7-8 bölümdür izleyemiyorum, yarın dönüş yapacağım artık.
Aynen, 15.45'e alındı. Ben izlemedim zaten olacakları bildiğimden, birazdan yarının fragmanına bakacağım.![]()
Kolu. Bilek ile dirsek arasiAtakan dün sakatlandı mı? Bişeyi yırtılmış öyle mi?
Kolu yirtilmisti biraz galiba doktorlad bir seyler yapiyorduAtakan dün sakatlandı mı? Bişeyi yırtılmış öyle mi?
Ama insan ne olacagini bilsede meraktan izliyor. Erdemle ceydanin gelisini digerlerinin tavirlarini izlemek isterdim .
Bende uzun zamandir bakamiyorum. Bu ay cok yogun geciyor zaman
Kolu. Bilek ile dirsek arasi
Umarım ciddi bişey değildir. Oyunun zevki cıkmaz hulohup olayından sonraKolu yirtilmisti biraz galiba doktorlad bir seyler yapiyordu![]()
Bugunki oyunda oynuyor.Umarım ciddi bişey değildir. Oyunun zevki cıkmaz hulohup olayından sonrasaolun bu arada
![]()
Rica ederimUmarım ciddi bişey değildir. Oyunun zevki cıkmaz hulohup olayından sonrasaolun bu arada
![]()
Sende dun izlemedin galibaSemih de hulohupu Efeye geçirmek istedi![]()