Survivor 2016 - 69.Bölüm Yorumları

Bugün ne izleyeceğime şaşırdım :D Hayatımın Aşkı var Fenerin basket maçı var Survivor'da Serkay ile Efe'nin Semih'i mağlup edişleri var :A

Bende kacgundur izleyemiyordum bugun bakacagim.
Kismetse olur gunduze alinmis finali. Gunduz uyudum izleyemedim
Bende 7-8 bölümdür izleyemiyorum, yarın dönüş yapacağım artık. :D

Aynen, 15.45'e alındı. Ben izlemedim zaten olacakları bildiğimden, birazdan yarının fragmanına bakacağım. :D

Suan dunku oyunun tekrarini izliyorum. Yunus geride kalmasina rahmen efecana kil payi yenilmis. Nagihan yunusa guldu parkuru sasirdi diye ama oda yarisirken halkayi unutmus :)
Unluler cok basit sayilar vermis. Semihde ibrahime fark atmasina ragmen kaybetmis. Dun unluler iyi oynamis aslinda. Dunun hirsi bugune yansir ve alirlar

Bende 7-8 bölümdür izleyemiyorum, yarın dönüş yapacağım artık. :D

Aynen, 15.45'e alındı. Ben izlemedim zaten olacakları bildiğimden, birazdan yarının fragmanına bakacağım. :D
Ama insan ne olacagini bilsede meraktan izliyor. Erdemle ceydanin gelisini digerlerinin tavirlarini izlemek isterdim .
Bende uzun zamandir bakamiyorum. Bu ay cok yogun geciyor zaman

Atakan dün sakatlandı mı? Bişeyi yırtılmış öyle mi?
Kolu. Bilek ile dirsek arasi

Serkay diyordu ki;Su oyunlarda Semih oynamasın su oyunları benim diyordu:F oğlum Semih acık ara yapmiş hangi yüzle söylemiş o lafı:F

Dilerim bugun yayin akislarimiz cok farkli olmaz. Televizyondan izlemek daha zevkli. Dun belkide uc adam sayesinse sizden sadece 1 dakika geriden izledim.

Bugun @sürgünüm gelmez. Mac var :) ve su saniyese 2-0 önde besiktas