Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kesinlikle ara vermemiz lazım bu saatin kaçarı yok tam yeni bölüm saati mutlaka ara verilmeli facia yaşarız ara versinlerde biz de rahat rahat maçı izleyelim
Ya aga sonra ağlıyorlar kaçtılar falan diye :A Bırak yayınlansın zaten maç yokken de alacağımız en baba oran 6

kesinlikle ara vermemiz lazım bu saatin kaçarı yok tam yeni bölüm saati mutlaka ara verilmeli facia yaşarız ara versinlerde biz de rahat rahat maçı izleyelim
bende aynı şekilde düşünüyorum aga haziran ın ilk haftasıda sezon finali olsun

@Master.1000 bu ahmet turgut malatyalı sürekli imza günü falan oluyor gidecektim geçen fırsat olmadı çok kral bir adam

Evet.. kitablari vadide görünür görünmez rekor kirmistir.. senaryoumuzda ki katkisi anlatilmaz. Bir iki programina denk gelmistim.. adamlar orda yine vadiye yükleniyorlardi.. bir zamanlar genelek haline gelmisti zaten bu tür seyler.. Ahmet Turgut verdigi cevablar Bahadir'i bile aratmadi.

Ya aga sonra ağlıyorlar kaçtılar falan diye :A Bırak yayınlansın zaten maç yokken de alacağımız en baba oran 6
ya aga kusura bakma da manyakmısın sen bize ne 2-3 salağın ağlamasından vadi onlarca belki yüzden fazla kez maçlarla karşı karşıya gelmiş maçlarla en çok karşılaşan dizi gidip rezil bi oran mı alalım o gün alacağımız reyting 3 ü geçmez akıllı olmak lazım

ya cidden sinirleniyorum biz neler düşünüyoruz konuştuğumuz şeylere bak anlaşılan vadinin son yılı olacak
aga erhan pusat hüsnü gibi karakterlerden biri bile ölürse kurtlar vadisi bitmiştir yaşayan ölü haline gelir kimse de kurtaramaz. artık bu saatten sonra kaybedek hiç kimsemiz yok tüm sevilen isimleri gömdük geçen sezonun başı yaptığımız hatanın bedelini bu sezon rezil reytinglerle ödüyoruz zaten hele hele erhan ölürse bende takmam artık vadiyi sadece izler geçerim bu kadar net konuşuyorum

aga erhan pusat hüsnü gibi karakterlerden biri bile ölürse kurtlar vadisi bitmiştir yaşayan ölü haline gelir kimse de kurtaramaz. artık bu saatten sonra kaybedek hiç kimsemiz yok tüm sevilen isimleri gömdük geçen sezonun başı yaptığımız hatanın bedelini bu sezon rezil reytinglerle ödüyoruz zaten hele hele erhan ölürse bende takmam artık vadiyi sadece izler geçerim bu kadar net konuşuyorum
erhan için tamamen pusat için kısmen hüsnü için ise hiç katılmıyorum dediğin doğru artık sevilen karekterleri harcamamak lazım zaten öğle bir lüxümüzde kalmadı

Seneye dair kurtuluş reçetesini yazıyorum :A

1- Kesinlikle kanal değiştirilmesi lazım. KanalD'nin reklam politikası olsun, siyasi çizgisi olsun, renk tonu olsun her anlamda bize ters.. Yeni bir kanal, yeni bir renk paletiyle Vadi'nin havası değişecek, belki de biz öyle hissedeceğiz.

2- İyi oyuncular. Sağlam oyuncular -özellikle tiyatro kökenli- gelirse diziye olumlu anlamda geri dönüşler olacaktır. Şu an başrolünden figuranına bütün oyuncular berbat ötesi. (Ertan Saban hariç.)

3- Konsept. KanalD'deki sezonun yarısında belli bir konsept vardı iyi kötü, kendini izlettiriyordu. Bu sezon tamamen boş beleş bir senaryo izliyoruz. Babil devletiymiş. Ne lan Babil Devleti!? Gelecek sezonda salt gerçekleri, hedefleri olan ve belli kurumlara, odaklara bağlı düşmanlar görmek lazım. Bunlar terör olaylarına dahi aylar sonra değindi. Yeni sezonda belli bir hedef, yol haritası belirlenmeli. Bkz. 10. Sezon ihtiyarlar konsepti..

kalabalığa ve ilgiye bak adam tek ve gerçek kral. hep dedim diyorum internette bu adama atıp tutan ite çakala az sayıdaki insan müsvettelerine bakmayın bu ülkenin gerçek sanatçısıdır efendiliğiyle adamlığıyla oyunculuğuyla karizmasıyla adamın ham maddesidir. gittiği her yer izdiham oluşur malatyaya gelse yer yerinden oynar üniversitede izdiham olur :D

@-KADİR- @Doğu şu konferansın tamamı yok mu herhangi bir yerde adamı tv de göremiyoruz bari bu şekilde izleyelim
defne samyeli de ekibe bağlanmış ölme ihtimali yok gibi :(

kalabalığa ve ilgiye bak adam tek ve gerçek kral. hep dedim diyorum internette bu adama atıp tutan ite çakala az sayıdaki insan müsvettelerine bakmayın bu ülkenin gerçek sanatçısıdır efendiliğiyle adamlığıyla oyunculuğuyla karizmasıyla adamın ham maddesidir. gittiği her yer izdiham oluşur malatyaya gelse yer yerinden oynar üniversitede izdiham olur :D

@-KADİR- @Doğu şu konferansın tamamı yok mu herhangi bir yerde adamı tv de göremiyoruz bari bu şekilde izleyelim
YouTube'dan buluruz bir iki güne.

tamamını zannetmiyorum artık ordakilen çekip internete yüklediği kısa videocuklar var