Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hayaller-Hayatlar..Orjinal
Çakma
Sezon başındada dediğim gibi bunlar Vadisini bitirmek istiyor bence. Kurtlar Vadisi bu şekilde biterse telefonların kilitleneceğini isyan çıkacagini biliyolar bu şekilde izleyicileri uzaklaştırmak istiyorlar diziden yaziklar olsunYusuf kuzuzade inadı nelere mal oluyor görmüyor mu bunlar
dua edelimde polat sezon finalinde vurulmasın yoksa geçmiş olsun diyebiliriz kanal d ile devam etme haberleri bu ihtimali kuvvetlendiriyor yeni bir kanalda bu cesareti gösteremezler beklentiler yükseliceği içinBu geceden sonra dizi başka bir yola girdi ve felaketin, hazin sonun ayak sesleri kâbus gibi çöktü...
Hayaller-Hayatlar..
Yeni kanalı bilemem de sinyaller çok net. Bir tek ikimiz söylüyorduk sene başından beri İnşallah feci şekilde yanılırız.dua edelimde polat sezon finalinde vurulmasın yoksa geçmiş olsun diyebiliriz kanal d ile devam etme haberleri bu ihtimali kuvvetlendiriyor yeni bir kanalda bu cesareti gösteremezler beklentiler yükseliceği için
🙂🙂🙂
aga tam olarak neyi kasıt ediyorsunİnşallah sezon finali gecesi "ben demiştim" demem..
Polat Alemdar ölecek diyor ben böyle anladımaga tam olarak neyi kasıt ediyorsun
yok öyle demezPolat Alemdar ölecek diyor ben böyle anladım
Tam olarak öyle diyorum aga. Yusuf ruhsuzu kanser hücresi gibi gümbür gümbür geliyor.yok öyle demez