18:01 diyor
Forum saati yanlış zaten, 17.59 açıldığından %8748974897 eminim.18:01 diyor![]()
Gecen hafta 18.00da acildi onda birsey olmamistiForum saati yanlış zaten, 17.59 açıldığından %8748974897 eminim.Geçen hafta da burada kargaşa olduğundan İstanbul saatini saniyeli açtım, sen 17.59.30'lu saniyelerde açtın.
![]()
Ben saatinde açtım
17.59 da acmisin iste daha neyin laklakını yapıyonGecen hafta 18.00da acildi onda birsey olmamisti
Ben saatinde açtım
Geç açmıştın amma.Gecen hafta 18.00da acildi onda birsey olmamisti
Ben saatinde açtım![]()
Tm tm neyse izlicem mi bugün diziyi17.59 da acmisin iste daha neyin laklakını yapıyon![]()
MaalesefTm tm neyse izlicem mi bugün diziyi![]()
![]()
Toytekin ölecek Noyan öldürcek kaçırıyonMaalesefSezon finaline kadar yokum
![]()
Hey gidi heyyyy. Sezon finaline doğru adamlar aştılar resmen sen izleme hala.Kaçırdığım bölümleri üst üste koysam @Maskeli Fedai'nin boyunu geçerAcaba bu akşam ben de mi izlesem
![]()
Tamam izleyeyim o zaman bugünBu sefer kaçmaz buralarda olacağım.
Hey gidi heyyyy. Sezon finaline doğru adamlar aştılar resmen sen izleme hala.Hele bir bitirme sorarım sana ben.
Zaten sezon finali geldi yetişmeyi geçtim bile, o imkana sahip değilsin bile.
![]()
Bence hiç girme o toplara, toptan izlersin sezon bitince.Tamam izleyeyim o zaman bugünAma rahatsız ederim, önceki bölümlerle ilgili tonla soru sorarım "o öldü mü, bu kaldı mı?" diye
![]()
Nihai kararı son dakika açıklarımBence hiç girme o toplara, toptan izlersin sezon bitince.![]()
Izleyebilirsin kardesim yardımcı oluruzNihai kararı son dakika açıklarım![]()
Super haberBugün tamamını izleyecem bi aksilik çıkmassa.