Sanki ilk 4 bölüm reyting rekorları kırdık Şaka maka dizi bitecek la yazık.. Arap fanlarını Starın üstüne sal Bir halta yarasınlar bariben son 2 bölümü izlemedim daha.ss gördüğün gibi ben izlemeyince cçökmüş dizi
Sanki ilk 4 bölüm reyting rekorları kırdık Şaka maka dizi bitecek la yazık.. Arap fanlarını Starın üstüne sal Bir halta yarasınlar bariben son 2 bölümü izlemedim daha.ss gördüğün gibi ben izlemeyince cçökmüş dizi
melis birkanın sahnesini atayım @destere gibi gaza gelirlerSanki ilk 4 bölüm reyting rekorları kırdık Şaka maka dizi bitecek la yazık.. Arap fanlarını Starın üstüne sal Bir halta yarasınlar bari
Eski haline dönmeye başlar arktık hep acun mu şok yaşatacak biraz da acun şok olsun)))A.s özeti bile total'de Survivor'u geçiyomuş Acun şok geçiriyodur şimdi @beyazsoy ))
cevher gibi birisi geldiEski haline dönmeye başlar arktık hep acun mu şok yaşatacak biraz da acun şok olsun)))
Nur'un fanları etkili, ben artış yaşayacağını umuyorum. Hem programın bitmesi Temmuz'un başını bulur bence, Haziran ayında okullar falan da kapanıyor ya reytingler artar bence.Eser evlilik teklifi etmiş dün reytingleri çok artmamiş @Yiğitt bakalım nur geri dönünce nolcak reytingler..
TNS kulumuz saçmalıyor işte.arka sokaklaron özeti karagülü geçmiş @denizz19
sevda kuşun kanadında beklendiği gibi şişirilmeye başlandı
sen kulumuz diyemezsin çiroz biz deriz.ssTNS kulumuz saçmalıyor işte.
Orada bir ironi vardı zaten.sen kulumuz diyemezsin çiroz biz deriz.ss