konuya mı diyon bnm son mesaja mı videoya mıNe ki bu anlamadım hepsi birbiriyle alakasız.
900. mesaj.![]()
konuya mı diyon bnm son mesaja mı videoya mıNe ki bu anlamadım hepsi birbiriyle alakasız.
900. mesaj.![]()
Videoya diyorum.konuya mı diyon bnm son mesaja mı videoya mı![]()
kraliçeler toplanmış işte dünyayı yönetiyorlar melun sanane .ssVideoya diyorum.Hürrem var Got'taki kız var, çinliler var ne yani amaçları ne?
![]()
tövbe tövbeeeeay @Çiğdem- i buldum resmen2:17 de çikinella görünce tanıcanız zati cw dizisi
@Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @denizz19 @MayısKralı @Doğu @MEnes
tövbe tövbeeee![]()
aynı sen işte sıska-çirkin-parlakçıtövbe tövbeeee![]()
Videoya diyorum.Hürrem var Got'taki kız var, çinliler var ne yani amaçları ne?
![]()
@serhatt ın latin amerikalı versiyonu yapmış videoyu pis kuduruktövbe tövbeeee ?A![]()
@serhatt yapmamiştir. @Çiğdem dir o yönetmen@serhatt ın latin amerikalı versiyonu yapmış videoyu pis kuduruk ?A@Dosi @vadikızı @yatutarsa @kerem @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Forumdash
my ye ekaterina müziğihürrem de ekaterina gibi 3 çocuğu da başkasından yapıp hanedan bunu kraldan yaptım diye kakalasa süper olurdu @destere bayılırdı @Çiğdem- ayıltır o tipi görünce tekrar bayılırdı
@cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @DarkLeqenD
ay @Çiğdem- i buldum resmen2:17 de çikinella görünce tanıcanız zati cw dizisi
@Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @denizz19 @MayısKralı @Doğu @MEnes
aynı sen işte sıska-çirkin-parlakçı![]()
Aaa 2016 da kı iftira mesajlarını şimdi gördüm ayoll
Eline sağlık dizi bişeye benzemiş@serhatt ın latin amerikalı versiyonu yapmış videoyu pis kuduruk ?A@Dosi @vadikızı @yatutarsa @kerem @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Forumdash
ne iftirası be hepsi doğruAaa 2016 da kı iftira mesajlarını şimdi gördüm ayollDemek gördüklerim kadar görmediklerimde varmış @xemrexxx 😱😱😱 @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @Sherlock
![]()
Son bildirimini görüp geldim yukarıya baktım onlarıda yeni sanıyordum baktım 2016ne iftirası be hepsi doğru![]()
bunak
kız ne iftirası aynı sen işteAaa 2016 da kı iftira mesajlarını şimdi gördüm ayollDemek gördüklerim kadar görmediklerimde varmış @xemrexxx 😱😱😱 @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @Sherlock
![]()