maho ile devam edelimAyrı ayrı izlediğim sahneleri saymıyorum bazı bölümler 3 hatta 4te olmuştur ama en az 2.![]()
kız @Çiğdem- senin teen wolfun kadınlarıyla birleşmişiz
Son düzenleme:
maho ile devam edelimAyrı ayrı izlediğim sahneleri saymıyorum bazı bölümler 3 hatta 4te olmuştur ama en az 2.![]()
ikinci video daha güzel sanki demin bahsettiğimiz japon kızı şarkıyı söylüyor
aaa kim yapıyor ayoll böyle hadsiz videoları
ne hadsizi kız vururum ağzına oklavayla.ssaaa kim yapıyor ayoll böyle hadsiz videoları![]()
Bugün attığın o video daha bir süperdi.
ay pis sapıkça şeylerinle kirletiyon.ssBugün attığın o video daha bir süperdi.![]()
yakışmış ama demekki müzikte güzel malzemeyle gidiyorkız @Çiğdem- bak bu videoyu da @destere yapmış hürrem shanelerine fatmagül müziği eklemiş çok fandazdik@Almila @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat
çiğdem olsa %70 işi açıkta kalırdı videonunyakışmış ama demekki müzikte güzel malzemeyle gidiyor) kurukuruya birşey ifade etmiyor meryoş doldurmuhertürlü
![]()
bak @Çiğdem- in izlemediği tek cw dizisi reign ve my çikinella izlemesin kalite fışkırıyor sayemizde cw den az da olsaama @Çiğdem- , beni hayalinde sultan süleymana falan benzetiyor bunu anlamış olduk kızın kalbindeki değerim çok fazlasapık demesine bakma seviyor beni
)
Ne ki bu anlamadım hepsi birbiriyle alakasız.maşallah tüm qÇiğdme- yok ediciler toplanmışaslında tüm çiğdemleri şöyle sibiryaya toplıcan (sayıları çok anca sığarlar) ortalarına da bunları koyunca on milyonlarca çiğdem çatlayıp gidecek
bebişlerim ;
Hürrem Sultan-Elizabeth-Mary-Empress ki-catherine-khaleesi-anne boleyn toplanmış ginebu arada biz Queenism e inanıyoruz
@destere @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @cookies @vadikızı @Almila