Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 7.Hafta Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully anladim zaten aga cok sade tesekkür etmissin o yüzden böyle dedim ama ben yeni puan sistemini pek kavrayamadim o yüzden böyle oldu puanlar yoksa daha yüksek verirdim yani :A
Aynen tarkana yüksek veririm barisiriz aga her türlü :F :A
Eyvallah aga zaten ne verirsen ver birinci olma şansımız yokmuş ama haftaya daha yüksek beklerim tabii kritik haftalara girdik artık :A

Hadi bakalım yarın akşam açıklanıyor sonuçlar o zaman barışmış oluruz inşallah :A

O adamın kanımı dondurduğunu söylemiştim. :A

Rica ederim. :)

Adam kaliteli oyuncu olacak o kadar. :A
Aynen İlker reyiz candır şarkıcıdan değil ama oyuncudan anlıyormuşsun :A

Eyvallah aga zaten ne verirsen ver birinci olma şansımız yokmuş ama haftaya daha yüksek beklerim tabii kritik haftalara girdik artık :A

Hadi bakalım yarın akşam açıklanıyor sonuçlar o zaman barışmış oluruz inşallah :A

Aynen İlker reyiz candır şarkıcıdan değil ama oyuncudan anlıyormuşsun :A
Şarkıcıdan da kendime göre anlarım da o senin işine gelmiyor. :A :A Oyuncudan tabi ki anlayacağız, o kadar film dizi izliyoruz, o kadar performans gördük sonuçta. :A :A

Şarkıcıdan da kendime göre anlarım da o senin işine gelmiyor. :A :A Oyuncudan tabi ki anlayacağız, o kadar film dizi izliyoruz, o kadar performans gördük sonuçta. :A :A
Koskoca megastar'ı sevmiyon be var mı ötesi Türkiye'de ondan büyük sanatçı mı var dünyaya Türkçe'yi öğreten adam kendisi :A

Ayy senin göreceğin performanstan nolur :A

Koskoca megastar'ı sevmiyon be var mı ötesi Türkiye'de ondan büyük sanatçı mı var dünyaya Türkçe'yi öğreten adam kendisi :A

Ayy senin göreceğin performanstan nolur :A
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sevmiyorum değil haz etmiyorum, tarafsız bakıyorum :A

Peeh benim izlediğim kadar film izlesen anlardın demek istediğimi. :A

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sevmiyorum değil haz etmiyorum, tarafsız bakıyorum :A

Peeh benim izlediğim kadar film izlesen anlardın demek istediğimi. :A
Ben de senden haz etmiyorum onu napçaz :A

Film konusunda geri çekiliyorum haklı olabilirsin belki :A

Jürilerimizle devam ediyoruz sıradaki oy @destere'nin :X

Erdal Beşikçioğlu = 15 puan
Aras Bulut İynemli = 13 puan
Ceren Moray = 12 puan
Hazar Motan = 11 puan
Onur Büyüktopçu = 10 puan
İlker Kaleli = 9 puan
Oktay Kaynarca = 1 puan (baybay hogatha :) )
aaa neden kaçtığın belli oldu bencede iyiki kaçmışsın :F:F:F

bay baymış final puanı aldım ben o 1 puanı gelince gözüne sokucam senin @destere efendi
:ppp::ppp::ppp: