- Reaksiyon puanı
- 58,916
- Puanı
- 1,060
Sana noluyor la git başımdan bela mıdır nedir. ssbir susar mısın .ss
Sana noluyor la git başımdan bela mıdır nedir. ssbir susar mısın .ss
survivor izleyenlere gıcığım varSana noluyor la git başımdan bela mıdır nedir. ss
Ben 90 hesapladım kendimi sen beni niye hep eksik hesaplıyon. ss
Öncelikle geçmiş olsun. Bence sahnen zayıf bir sahneydi Aras'ın ne performansları vardır my'de sanırım iyi araştırma yapamadın.Bu haftayı elenmiş olarak kapadık.açıkçası bu sahne olarak o kadarda düşük bir sahne olduğunu sanmıyorum.
Bu haftayı atlatsaydım çok iyi sahne ayırmıştım özellikle son 3 haftaya.hayak kırıklığına uğradım@turkuazz geçmiş olsun, yalnız 1. olduğun haftalarda oldu allstarda bence Arası seç.
Haklısın çok iyi performansları bulunuyordu ama onları son haftalara ayırmıştım.sağlık olsunÖncelikle geçmiş olsun. Bence sahnen zayıf bir sahneydi Aras'ın ne performansları vardır my'de sanırım iyi araştırma yapamadın.
Sahnedeki tek numara zehirlenmesiydi orada da herkes aynı oyunculuğu sergiler zaten, kimse zehirlenirkenki performansına puan vermez yani o sahne klasiktir zaten bilmem anlatabildim mi
Maalesef oyunculuğunu gösterebileceği bir sahne değildi neyse dediğin gibi sağlık olsun iyi geldin yine buralara kadar, baya final puanı toplamıştın. All-Star'da da yerin hazırmış zaten.Haklısın çok iyi performansları bulunuyordu ama onları son haftalara ayırmıştım.sağlık olsun
All Star daha zor olacaktır burda bile bu kadar zor oldu all Star'da daha zor olacak bakalım artık.Maalesef oyunculuğunu gösterebileceği bir sahne değildi neyse dediğin gibi sağlık olsun iyi geldin yine buralara kadar, baya final puanı toplamıştın. All-Star'da da yerin hazırmış zaten.
Fena değildi aga Ama beğensem daha bir coşkulu teşekkür ederdim biliyorsun@Bully pek begenmedin herhalde aga puanimi