Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Sağlık problemi mi bari onu de rahatlayalım ? İnşallah tez vakitte döner Allah yardımcısı olsun.
Aga kelimelerle tarif edilemeyecek bir sıkıntısı var ama bedenen sağlığı iyi merak etme. Eyvallah, biz de öyle umuyoruz.

kaç dk sonra ibu cevabı mı verdin survivor izleyen kullarımızdan korkmayız semih hepsine beyin ameliyatı yapmış:A
Doğu'ya Atacan'ın durumunu anlatmaya çalışıyordum hassas bir konu.

Neyse iyice zırvaladın sen her zamanki gibi uğraşamayacam daha fazla.

evet efendim bende oylarımı kullandım açıklamalı birşekilde hemde:D
çabuk olalım aşkım en sevdiğim şarkılarındandı ona göre oy verdim
sertab erener in yine en sevdiğim şarkısı idi
sezen aksuda öyle beni yak çok severim duman grbundada severim ama
sezen aksu ayrı tabii
tarkanın sevdiğim şarkısı saydığım şarkıların en az sevdiğim şarkısı:D

Konuda @destere'nin yeri belli oluyor. :A Yeni jüri başkanımız @DarkLeqenD konuyu canlandırmak adına hiçbir şey yapmıyor yanlış bir seçim olduğu belliydi. :A @Çiğdem-

Yine coştururuz sorun yok :A Tabi sayın başkan icazet verirse :A @DarkLeqenD
ayy oyunuda daha göndermedi zaten @DarkLeqenD :ppp::ppp::ppp:

@destere yokken @MEnes ile @Doğu da bir halta yarayamıyorlar :F:F:F
Konuda @destere'nin yeri belli oluyor. :A Yeni jüri başkanımız @DarkLeqenD konuyu canlandırmak adına hiçbir şey yapmıyor yanlış bir seçim olduğu belliydi. :A @Çiğdem-
Herkes de benim yollarımı gözler olmuş :bhr: :A ayrıca bully laflarına dikkat et forum kapısının önüne koyarım seni :A :A

Herkes de benim yollarımı gözler olmuş :bhr: :A ayrıca bully laflarına dikkat et forum kapısının önüne koyarım seni :A :A
Bu lafı edebilecek cesareti nerden buluyon anlamadım :A Karşında süper mod var senin yarışma çok yakında bitecek sende de yetki metki kalmayacak ama benim yetkilerim hep baki kalacak :A