@MayısKralı niye iki kere etiketliyorsun
Yanlış oldu işte. oy kullandın mı sen bak yeni sistemle kullan
@MayısKralı niye iki kere etiketliyorsun
La bu saatten sonra 15-1 aralığı çok geniş olmaz mı yarışmacılar en fazla 6 verebiliyor jüriler 15, o aralığın düşmesi lazım bence tabii bence hiç gerek yoktu öyle yeni icatlara. ssYanlış oldu işte. oy kullandın mı sen bak yeni sistemle kullan
La bu saatten sonra 15-1 aralığı çok geniş olmaz mı yarışmacılar en fazla 6 verebiliyor jüriler 15, o aralığın düşmesi lazım bence tabii bence hiç gerek yoktu öyle yeni icatlara. ss
En beğendiğine 15(sadece bir kişiye),en az beğendiğine 1(sadece bir kişiye) veriyorsun bu puanlar zorunlu. diğer aralıkları istediğin gibi. Mesela 9 vereceksin x yarışmacısına y yarışmacısınıda 9 verebilirsin ama 3. yarışmacına veremezsin.@MayısKralı yok kullanmadim bana su yeni sistemi anlartir misin kisaca bende ona göre kullanayim
Sonuçlar bir kez da zamanında açıklansın dişimi kıracam
Haftaya sunucu sensin demek8.Hafta kırarsın şaka maka @EnveR gelmeyecek galiba en geç yarın gelir açıklar sonuçları
Haftaya sunucu sensin demek
Yarın 20:00'da geleceği tutar kesin Benim Albümüm sonuçları ile birlikte öğreniriz artık
Herkesten özür dilerek söylemek isterim ki bugün eve geç geldiğim için sonuçlar yarın açıklanacak.Kaçta açıklansın?