Denize kıyamazsın sen.
Şaşırt beni bu sefer.
inşallah bakalım b ende öyle istiyorum
Denize kıyamazsın sen.
Şaşırt beni bu sefer.
Aaa şimdi sen karıştırma oraları.Senin Çiğdem'e kıyamadığın gibi mi
Beni bilirsin hiçbir şeyi unutmam bu yüzden benle konuşurken laflarını iyi seçmen lazımAaa şimdi sen karıştırma oraları.
o kösemciden her şey beklenir.ssAynen inşallah elenirsin
Kaan bana ihanet etmez senin Toto'na tekmeyi vurur ama
Verdiğim tam pointi geri mi alsam napsam. sso kösemciden her şey beklenir.ss
neşetin dünkü dansını arıyorum şu anVerdiğim tam pointi geri mi alsam napsam. ss
neşetin dünkü dansını arıyorum şu an
Ay bi oy kullanmaya kalktın forum çöktü. ssŞarkıları dinleyelim bakalım. 10 dakikaya yollarım oylarımı. Herkes gibi ben de zorlanacağım herhalde. Çok az şarkı kalınca, üstüne sağlam şarkılar gelince bakalım ne olacak puanlar.
Diğer şarkılardan da çok sevdiklerim çıktı ya. Sanırım Tarkan yine düşük alacak.Ay bi oy kullanmaya kalktın forum çöktü. ss
Neyse bu sefer güzel puanını beklerim
Ay bir insanın tek bir hayrı mı dokunmaz. ss İnşallah en kısa zamanda çaylak olursun yeniden. ssOy kullanacağımı duyan forum dayanamadı çöktü. İçim acıya acıya düşük puanlar verdim ya. Neyse yapacak bir şey yok. Artık son haftalar olacak o kadar.
Diğer şarkılardan da çok sevdiklerim çıktı ya. Sanırım Tarkan yine düşük alacak.
Ne yapayım ben adil bir jüriyim. Hangi şarkı kulağıma hoş geldiyse ona yüksek verdim. Ama 1 puan almadı merak etme.Ay bir insanın tek bir hayrı mı dokunmaz. ss İnşallah en kısa zamanda çaylak olursun yeniden. ss
Yarın tam gün evde yokum tüm planlarınızı devreye sokun
O değil de Vildan Atasever niye TT oldu la dizide öldü mü yoksa @destere'lik bir sahnede mi yer aldı yine
Yapacaklarınız Sıla'yı daha da güçlendirecek. Elenen ilk isim kafamda var zaten. Ama diğerini kestirmek güç.@destere nin yanına git bence bir süre
kafanı koparırız seninYapacaklarınız Sıla'yı daha da güçlendirecek. Elenen ilk isim kafamda var zaten. Ama diğerini kestirmek güç.
İlk Vadi de marjinal sahneleri vardı Merak ettim acaba bu sefer nasıl bir skandala imza attı diye@destere nin yanına git bence bir süre
kimse anlamadı o kısmı zaten tweetlerin çoğu neden tt oldu diyor
bizim güzel kızımız hümaşah ne yapsa yeridir yok bu sefer erdal gibi birini bulmadıİlk Vadi de marjinal sahneleri vardı Merak ettim acaba bu sefer nasıl bir skandala imza attı diye