O Yüzden diyorum ya tam senlik.bu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım)
Hee demek o yüzden sesin çıkmıyordu.ben de gecenin kraliçesi başladığından beri bıraktım geri dönebilirim artık![]()
O Yüzden diyorum ya tam senlik.bu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım)
Hee demek o yüzden sesin çıkmıyordu.ben de gecenin kraliçesi başladığından beri bıraktım geri dönebilirim artık![]()
Hahahaha bu ne ya.
bıraktında gecenin kırlangıcına bir faydanmı oldu sanki onuda bitirdinben de gecenin kraliçesi başladığından beri bıraktım geri dönebilirim artık![]()
trombolin olarak kullanılabilir aslındaO Yüzden diyorum ya tam senlik.
Hee demek o yüzden sesin çıkmıyordu.![]()
maşukayı tanımıyon mu iffet sahnesi çekmiş kadınHahahaha bu ne ya.![]()
Benim uyku zamanım geliyor. Sabah 7 de kalkacağım daha.
![]()
![]()
Bu diziyi bitirenleri kınıyorum
Biliyorum ya. O diziye biraz bakmıştım.maşukayı tanımıyon mu iffet sahnesi çekmiş kadın
@Çiğdem- maşukayı izledikten sonra çok bozduBu diziyi bitirenleri kınıyorumKarlos ve Yaren'i çok özlüyorum
![]()
Hadi iyi geceler ben de yatacam birazdan program bitsin deBiliyorum ya. O diziye biraz bakmıştım.Kaliteli bir mizahı vardı.
Neyse madem herkes bu konuda buradan diyelim iyi geceleri.Bu geceyi yarın telafi ederim.
@Doğu , @destere , @xemrexxx , @Harunnn60 Haydi iyi geceler.
![]()
Maşuka @destere'nin dişisi@Çiğdem- maşukayı izledikten sonra çok bozdubak ne diyor belimi kavrayan yatağı napayım ben beni kavrayan olmadıktan sonra
vurdukça geri gelecek
@destere @Harunnn60
sen niye erkenden kaçmaya başladın ne güzel sabahlıyordukHadi iyi geceler ben de yatacam birazdan program bitsin de
Maşuka @destere'nin dişisiBunlar halvete girse mazallah dünya yörüngeden çıkar
![]()
neyse size iyi geceler ben şu etiketlerime bir bakayım bari hele neler olmuş ben görmeyeli forumdaBiliyorum ya. O diziye biraz bakmıştım.Kaliteli bir mizahı vardı.
Neyse madem herkes bu konuda buradan diyelim iyi geceleri.Bu geceyi yarın telafi ederim.
@Doğu , @destere , @xemrexxx , @Harunnn60 Haydi iyi geceler.
![]()
Hadi iyi geceler ben de yatacam birazdan program bitsin de
Maşuka @destere'nin dişisiBunlar halvete girse mazallah dünya yörüngeden çıkar
![]()
çiğdemin sonu da böyle ibretlik olacaksen niye erkenden kaçmaya başladın ne güzel sabahlıyorduk)
neyse size iyi geceler ben şu etiketlerime bir bakayım bari hele neler olmuş ben görmeyeli forumda![]()
bu diziyi pek takip etmedimde oyuncuları tanıdık biri keşanlı aliden birisi elveda rumelidençiğdemin sonu da böyle ibretlik olacak
Elit olmaktan vazgeçip has anadolu içeceği kımız içtim ve haliyle uyku getirdisen niye erkenden kaçmaya başladın ne güzel sabahlıyorduk)
neyse size iyi geceler ben şu etiketlerime bir bakayım bari hele neler olmuş ben görmeyeli forumda![]()
la öyle ilkel şeyleri bırak ne kımızı şimdiElit olmaktan vazgeçip has anadolu içeceği kımız içtim ve haliyle uyku getirdi![]()
Kımızda da belli oranda alkol varla öyle ilkel şeyleri bırak ne kımızı şimdiaslan sütünden şaşma ne uyku gelir ne başka bişey insan dipçik gibi oluyor
![]()
sek içersen kımızı hiçbir halt olmaz ne at olursun ne başka bişeyKımızda da belli oranda alkol varİnsan içtikce kendini at gibi hızlı ve dinamik hissediyor
![]()
Ben kişneyerek uyuyayım barisek içersen kımızı hiçbir halt olmaz ne at olursun ne başka bişeyama takviye yaaprsan absentle o zaman kişneyip dağları aşmamak için hiç bir neden yok
![]()
Kurt ve Blaine'i çift yapmadiğin için şaşkınlık içindeyimben brittany ve santanayla katılmak istiyorum@destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @sürgünüm
@Çiğdem- pek bir sevinir bunlar biribirine şağınca boşta kalan 2 erkeği kapacağını sanıyor
@Forumdash da tam point verir sonuçta 4 ya da 6 sezon izlemiş