''Yıldızlar Çiftleşiyor'' Yakında

@Tolstoyevski pink floyd la birlikte kayboldu :) aslında the affair deki alison noah çifti çok iyi uyum sağlar bu yarışmaya :) @sürgünüm sencede öyle değilmi :) hiç boş sahnesi yok adamalrın :)

ben neler hayal ediyordum yarışmayla alakalı sen leyla mecnun diyorsun onların sahnesi bizi kesmez :)) alison noah ayarında şeyler olmalı :)
Forumun RTÜK'ü izin vemez. :A

@Tolstoyevski pink floyd la birlikte kayboldu :) aslında the affair deki alison noah çifti çok iyi uyum sağlar bu yarışmaya :) @sürgünüm sencede öyle değilmi :) hiç boş sahnesi yok adamalrın :)

ben neler hayal ediyordum yarışmayla alakalı sen leyla mecnun diyorsun onların sahnesi bizi kesmez :)) alison noah ayarında şeyler olmalı :)
Ben kalite arayanlara adres gösteriyorum. :A Hemen senin gibi hayallere dalıp fantezi alemine girmiyorum. :A :A

Ben Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le katılmak istiyorum :A Nereye başvuracaz :A
iş değişti ben kaçayım :) erkeklerde bu yarışmada çiftleşecekse konu terk :) ne umduk neler çıkıyor :))

direk konuyu +18 yapsa aslında rtük izin verir gibi :)

Ben kalite arayanlara adres gösteriyorum. :A Hemen senin gibi hayallere dalıp fantezi alemine girmiyorum. :A :A
yalnız senin gösterdiğin adres hiç dikkat çekici değil hayallerimiz yıkıldı :)

iş değişti ben kaçayım :) erkeklerde bu yarışmada çiftleşecekse konu terk :) ne umduk neler çıkıyor :))

Cesur sahnelerin nasıl tepkilerle karşılanacağını bilmediğim için daha temkinli yaklaştım olaya. :A Denildiği gibi forum RTÜK'ü engelleyecektir özellikle senin merak ettiğin yıldız partnerleri. :A :A

Konusu da hazır: kocanı önce aldat, sonra sevgilini kocanla aldatıp çoçuk peydahla. :F

Hani diyordun ya "gece oy verin daha iyi oluyor" diye :A Aha o yarışma bu yarışma :A

aslında pek denenmemiş bir aksiyon cidden uygulamaya geçirse projeyi @xemrexxx bu senaryo reyting rekorları kırar :)
alisonı beğenmiyorum enerjisi 18 lik ama soyununca hülya avşardan kötü gözüküyor kızcağız .ss

Çok ergence olmaz mı o ne öyle.))
nesi ergence ayol musicsurvivorda taylor swift yarıştı da ergence olmadı .ss

Cesur sahnelerin nasıl tepkilerle karşılanacağını bilmediğim için daha temkinli yaklaştım olaya. :A Denildiği gibi forum RTÜK'ü engelleyecektir özellikle senin merak ettiğin yıldız partnerleri. :A :A
aslında çok masum sahneleri var birbirleriyle uğraşıp birbirlerni yoruyorlar önce
giphy.gif

sonra değişik aksiyona girişiyorlar :) birde bu şeklini deniiyelim diyordur vatandaş :) hep kadın hep kadın olmaz tabi :)
21AFFAIR-tmagArticle.jpg