Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

La hamza mario gomeze, bentder'e falan burun kıvırdı la :A O Cüneyt tanmanın açıklamaları neydi öyle.. Resmen rezillik hele o faks rezaleti :A Vallaha fıkralara konu olur o derece trajikomikti..
Ulan koca yaz boyu daha sezon başlamadan belliydi neler olacağı. Bu kadar rezillik üst üste gelince cidden çıldırmıştım ya. Unutmak çok zor olacak o yapılanları. :A

Seneye umarım baskette Telekom'la birleşiriz:D.Zaten onlar kümeye düştü :D
Yok kanka biz Ülkerspor muyuz la :A Bırak emeğimizle bir yerlere gelelim ki geldik aha kupayı aldık ne yapak daha :A Odeabank gibi rezil bir sponsorla anca bunu yapabildik :A Zaten Euroleague'e de almadılar.

@Doğu kanka takas'tan haber var mı? .Şimdi ben kaçıyorum renktaşlar hadi iyi geceler :)
Yok la 2 gündür konuşmadık ama konuşunca söylerim

Yok kanka biz Ülkerspor muyuz la :A Bırak emeğimizle bir yerlere gelelim ki geldik aha kupayı aldık ne yapak daha :A Odeabank gibi rezil bir sponsorla anca bunu yapabildik :A Zaten Euroleague'e de almadılar.
Zaten Ergin reis dedi ya bütçemizi, kadromuzu bu kupayı kazanmaya ayarladık diye. Seneye Euroleague'de oynayacağmıza göre ona göre kadro kurulacaktır inşallah. Yani bu yönetim adam gibi sponsor bulursa tabi. :A

Yok la 2 gündür konuşmadık ama konuşunca söylerim
Haber bekliyorum konuşalım ne zaman müsaitse :)

Neyse beyler ben kaçıyorum iyi geceler :):)

La sen çıkarsan ben de çıkarım zaten. Yarın erken kalkacağım. :A Destere'nin bildirimler uçmuş, internet de yavaş işi zor. :A Bu gece ondan hayır yok bize. :A
Tamam o zaman yarın mesaiye başlarız :A

Haydi Allaha emanet iyi geceler.

Bunlar bizim IQ'muzla dalga geçiyorlar herhalde. Hacılar, kimse ''Galatasaray yatacak'' demiyor alt metnini iyi okumak lazım. Asıl amaçları ''Galatasaray'ı maça asıltmak''.

Yoksa Rıza Çalımbay'lı Kasıpaşa Beşiktaş'a, Aykut Kocaman'lı Konya Fener'e yatardı. :)

Bir de düz mantık Fenerbahçe Galatasaray'a 2 puan bıraktı. Eee Beşiktaş'ta Başakşehir'e 2 puan bıraktı. O zaman Başakşehir'de Fenerbahçe'ye yatmamalı? :A

@Doğu @MEnes @Since2011

Tamam o zaman yarın mesaiye başlarız :A

Haydi Allaha emanet iyi geceler.
Eyvallah sen de Allaha emanet. İyi geceler. :)

Bunlar bizim IQ'muzla dalga geçiyorlar herhalde. Hacılar, kimse ''Galatasaray yatacak'' demiyor alt metnini iyi okumak lazım. Asıl amaçları ''Galatasaray'ı maça asıltmak''.

Yoksa Rıza Çalımbay'lı Kasıpaşa Beşiktaş'a, Aykut Kocaman'lı Konya Fener'e yatardı. :)

Bir de düz mantık Fenerbahçe Galatasaray'a 2 puan bıraktı. Eee Beşiktaş'ta Başakşehir'e 2 puan bıraktı. O zaman Başakşehir'de Fenerbahçe'ye yatmamalı? :A

@Doğu @MEnes @Since2011
Zaten biz öyle anlamadık ki muhabbeti. Ben sabahtan beri diyorum Galatasaray'ın derdi başından aşkın. Avrupa muhabbeti büyük sıkıntı, kesin yenmesi lazım. :)

@Doğu @MEnes @Since2011
Taraftar olarak biz bile arada kaldık,acabak yensek mi yoksa yenilsek mi diye :D

GS'ın maça asılması için tribünlerin stadı full doldurması , sürekli takıma maçı almaları için baskı yapması lazım yoksa Bjk ,Gs'dan çok rahat şekilde 3 puanını alır :)

Taraftar olarak biz bile arada kaldık,acabak yensek mi yoksa yenilsek mi diye :D

GS'ın maça asılması için tribünlerin stadı full doldurması , sürekli takıma maçı almaları için baskı yapması lazım yoksa Bjk ,Gs'dan çok rahat şekilde 3 puanını alır :)
Derbi maç bu kimin galip geleceği hiç belli olmaz. Tüm samimiyetimle ben hala ev sahibi takımın avantajlı olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz? Beşiktaş'ın kaleci dahil geri 5'lisi inanılmaz hatalar yapıyor. Beşiktaş'ın gol yememesi için Kayseri maçında olduğu gibi Tolga'ya top gelmemesi lazım. Bir tarafta 20 milyon Euro'luk Uruguay milli takımının kalecisi Muslera, bir tarafta Türk milli takımına üçüncü kaleci olarak bile giremeyen Tolga. Yani Tolga çok iyi kaleci de Fatih Terim bilmiyor bu işi ondan dolayı mı Milli takıma almıyor?

Şimdi diyeceksiniz ki sadece kaleciyle maç mı kazanılıyor/kaybediliyor? Bir kaleci takımın %30'u demek. Geçen yıl Galatasaray son haftaları 1-0 sonuçlar ve Muslera'nın kalede devleşmesiyle kotardı. Ben daha Tolga'nın 1 maç kurtardığını görmedim. Defansta saatli bomba Tosic (kendi kalesine 2 golü var), bu adam Gençlerbirliğinde yedek kalıyordu. Avarel İsmail, en son Akhisar maçında geri pasını görmüştürsünüz adam da beyin yok. Sağ bek Beck, yemin ederim Sabri ile akşamdan takas ederim ben hayatımda bunun kadar yavaş futbolcu görmedim. Biraz güçlü takımlarla oynadığımızda Atiba ve Oğuzhan'a baskı yap Beşiktaş şaftı dağıtıyor.

Bir de şöyle bir durum var. Defans oyuncuları beceriksiz olduğu için orta sahadan bir kişi sürekli defansa top almaya geliyor. Çünkü defansta topla çıkmayı bilen adam yok (neden bahsediyoruz 5 metreye top veremiyorlar), bunun sonucunda da orta sahadan bir kişi eksilmiş oluyoruz.

Özetle Sneijder ve Podolski gibi adamlar için bizim maçlar biçilmiş kaftan.

@sürgünüm güzel analiz cogu noktaya katiliyorum. Yanliz Beck Sabri takasi agir olmus bir daha düsün derim :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sabri'ye neden herkes bu kadar yükleniyor anlam veremiyorum. Mevkisine bu zamana kadar dünya kadar transfer yapıldı ama Eboue dışında kimseden verim alınamadı. Tamam zaman zaman kazmalıkarı var topu dağa taşa vuruyor ama 5 maçta 1. Asistleri ve golleri var adamın görmeyecek miyiz? Bizim avarel İsmail en son golünü 5 sezon önce atmış. Beck'e gelince en son Kasımpaşa maçında Del Valle içinden geçti ve o gol maçın kopma noktası oldu. Belki o maçta 2 puan kaybetmesek Fenerbehçe bugün o kadar umutlu olmayacaktı. Beck'te gol-asist yok, Beşiktaş hücum gücü yüksek bir takım geri dönüşlerde zorluk yaşıyor. 30 metrelik dar bir alanda ve topu kaybedince hemen basıp tekrar kazanması gerekiyor, Beck çok yavaş olduğu için ilerde baskı da yapamıyor. İlerde baskı yapmaya kalksa bu sefer geri dönemiyor. Son olarak oraya sezon sonu bir transfer daha yapılacak o zaman benim görüşüm de haklı olduğum ortaya çıkacak zaten.

Kasımpaşa - Osmanlıspor maçında hakem bir penaltı çaldı komedi resmen.

Top Kasımpaşalı oyunun kafasına çarptı nasıl el var diye penaltı çalınıyor hayret bir şey? :)

Eskişehirspor - Trabzonspor maçında da Aykut'un kolu kapalı olmasına rağmen aleyhlerinde penaltı çalınmıştı. Hakemler inanılmaz kötü. İyisi Cüneyt çakır'da eyyamcının önde gideni zaten. Avrupa'da yönettiği maçlar ile ligimizde yönettiği maçlar birbirine benzemiyor.

@Doğu @MEnes

Top Kasımpaşalı oyunun kafasına çarptı nasıl el var diye penaltı çalınıyor hayret bir şey? :)

Eskişehirspor - Trabzonspor maçında da Aykut'un kolu kapalı olmasına rağmen aleyhlerinde penaltı çalınmıştı. Hakemler inanılmaz kötü. İyisi Cüneyt çakır'da eyyamcının önde gideni zaten. Avrupa'da yönettiği maçlar ile ligimizde yönettiği maçlar birbirine benzemiyor.

@Doğu @MEnes
O değil de 12 numara ergenleri ile hocam kapışmış bugün okudun mu abi Twitterda ? :A

@Doğu @MEnes
Bu sezon gerçekten inanılmaz kötü hakemler ya. Trabzonspor'un en az 20 puanı hakemler tarafından alındı sezon başından beri. Sadece Trabzon da değil yani. Bir çok maçta bir çok komik hatalar yapıldı. Nereye gidecek bu durum hiç bilmiyorum. Cüneyt Çakır konusu ise doğru kesinlikle. Türkiye'de asla o rahatlığı bulamıyor Avrupa'daki gibi. İdare edeyim başım yanmasın modunda yönetiyor. Kim iç sahadaysa ona çalışıyor. Sonumuz hayrola, Türk hakemliği hiç iyiye gitmiyor.

Dünden sonra haftasonuna kadar kapattım o defteri. Onların algı operasyonuna neden maruz kalalım, istedikleri o zaten. Aynısını 2011'de Trabzonspor'a yaptılar.
Bel altı vurmaya başlamış anonim evlatları. Hocanın kızı Kanada'da okuyor, ordan vurmuş it oğlu itler. Bugün akşama hocam lollipopu yalatacak :A