- Reaksiyon puanı
- 14,678
- Puanı
- 1,060
Yazın Kırgın Çiçekler de tutmuştu bu da sonradan açılacak bence. Bugün kü tekrarı özellikle bayağı iyi gdiecek bnce özellikle totalde.. 🙂yazın işi daha zor bu dizinin yazın genelde komedi dizileri tutuyor) fox u nsen benimsini gibi olur bu da tabi oğlanlar soyunupo @Çiğdem- lere meme göstermezse
![]()
yazın işi daha zor bu dizinin yazın genelde komedi dizileri tutuyor) fox u nsen benimsini gibi olur bu da tabi oğlanlar soyunupo @Çiğdem- lere meme göstermezse
![]()
yaz dizisi mi dedim ben yazın izlenmez dedim yaz = 12 haftaHayır dedim ama umarım artar.
Bu dizi yaz dizisimiydi?![]()
yaz dizisi mi dedim ben yazın izlenmez dedim yaz = 12 hafta12 hafta kötü reyting alan diziyi hangi kanal devam ettirir
![]()
o ka kısa sürede sezon finali yapmaz bence en az 13 bölüm sürer sezon finali olsa daHayır onu demiyorum yazın devam ettireceklermiymiş yoksa sezon finalimi olacak![]()
o ka kısa sürede sezon finali yapmaz bence en az 13 bölüm sürer sezon finali olsa da![]()
hanım köylü egede geçmiyor mu yazın devam eder oO zaman Hanım Köylüde öyle olur.![]()
hanım köylü egede geçmiyor mu yazın devam eder o![]()