Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok la ben de GoT izliyorum 3. Bölümdeyim :A Ebeveynleri uyutup izliyoruz malum :A Ooo hayırlı olsun kanka ne karar verdin ne alacan? :)

6.yada 7.bölümde mi ne işte o bölümden sonra uçuyor dizi :D.Kanka valla ithalatçı garantili bir telefon düşünüyordum sonra internette araştırınca bu ithalatçı garantili telefonlarda garantiye gönderdiğinde problem oluyormuş ,o yüzden dis. firma garantili telefon alacam. Şu anda kafamda Iphone 5S almak var ama inç ekranı küçük olduğundan şimdilik vazgeçtim.Samsung Galaxy S6'yı araştıyorum:D.Şimdilik o mantıklı geldi gibi:)

6.yada 7.bölümde mi ne işte o bölümden sonra uçuyor dizi :D.Kanka valla ithalatçı garantili bir telefon düşünüyordum sonra internette araştırınca bu ithalatçı garantili telefonlarda garantiye gönderdiğinde problem oluyormuş ,o yüzden dis. firma garantili telefon alacam. Şu anda kafamda Iphone 5S almak var ama inç ekranı küçük olduğundan şimdilik vazgeçtim.Samsung Galaxy S6'yı araştıyorum:D.Şimdilik o mantıklı geldi gibi:)
Kanka yok bi halt olmuyor ithalatçıda la :A Biz aldık bir şey olmadı adam gibi kullanırsan bir şey olmaz :) Bence de S6'ya yönel 5S'in devri geçti artık Apple güncelleme de vermeyecek ona. S6 veya Lg g4 al

Kanka yok bi halt olmuyor ithalatçıda la :A Biz aldık bir şey olmadı adam gibi kullanırsan bir şey olmaz :) Bence de S6'ya yönel 5S'in devri geçti artık Apple güncelleme de vermeyecek ona. S6 veya Lg g4 al
Iphone'lar çok pahalı kanka .16 Gb üstü bir Iphone 6S almak istesen 3 bin kusur fiyat biçiyor .İthalatçı garantili firmalardan şikayet mesajlarını okuyunca soğudum kanka.Sende google'ya yaz milletin başına neler gelmiş.Samsung Galaxy S6 yattı gibi kafama.İthalatçı Garantili 1500 kusur fiyatı ,normal dis. garantili ise 1800 kusur :)

Iphone'lar çok pahalı kanka .16 Gb üstü bir Iphone 6S almak istesen 3 bin kusur fiyat biçiyor .İthalatçı garantili firmalardan şikayet mesajlarını okuyunca soğudum kanka.Sende google'ya yaz milletin başına neler gelmiş.Samsung Galaxy S6 yattı gibi kafama.İthalatçı Garantili 1500 kusur fiyatı normak dis. garantili ise 1800 kusur :)
Sen beni dinle hepsi buradadan ithalatçı al keyfine bak 😉 Bi sorun çıkmaz. 300 lira için de değmez. Kapı gibi hepsi burada var ulan arkasında birsey olmaz :)

Sen beni dinle hepsi buradadan ithalatçı al keyfine bak 😉 Bi sorun çıkmaz. 300 lira için de değmez. Kapı gibi hepsi burada var ulan arkasında birsey olmaz :)
Yahu cihaz bozuk gelecek demiyorum ki :D.İleride cihaz garantiye gittiğinde göndereceğin firmayı diyorum D.Onlarla ilgili şikayetleri görünce soğudum niyese yoksa benimde aklıma yatmıştı geçen hafta :D

Yahu cihaz bozuk gelecek demiyorum ki :D.İleride cihaz garantiye gittiğinde göndereceğin firmayı diyorum D.Onlarla ilgili şikayetleri görünce soğudum niyese yoksa benimde aklıma yatmıştı geçen hafta :D
Olum o şikayetler disturbütor firmalarında da var aha gir bak kendin. Ha ben çok zenginim 300 lira ne ki diyorsan amenna ona bir şey diyemem :A

Olum o şikayetler disturbütor firmalarında da var aha gir bak kendin. Ha ben çok zenginim 300 lira ne ki diyorsan amenna ona bir şey diyemem :A
Onların yorumlarına hiç bakmadım la :D:D.Ne bilim şu sözlüklerin yorumlarını aslında çok okumayacaksın:A:A.O değilde sen hepsiburada ne cihazı aldın:d.Şarj aleti nasıl geldi sana amerikan tipi mi? :D:D

Onların yorumlarına hiç bakmadım la :D:D.Ne bilim şu sözlüklerin yorumlarını aslında çok okumayacaksın:A:A.O değilde sen hepsiburada ne cihazı aldın:D.Şarj aleti nasıl geldi sana amerikan tipi mi? :D:D
Lg g3 almıştım kardeşime doğum gününde :) Yok la normal Türk tipi geliyor ne amerikanı :)

Lg g3 almıştım kardeşime doğum gününde :) Yok la normal Türk tipi geliyor ne amerikanı :)
Ne bilim herkes yorumlarda avrupa şarj aleti gelmiyor diyorda :D

Neyse şu anda ithalatçı firmaya kafam yattı yine :D.Kararlarım hemen değişiyor, yarın sabah kafam başka yere yatabilir :D. @Doğu kanka hadi iyi geceler :D

Cuma günü 23:45 'e alınacak diye bir haber okudum ,acaba ne kadar doğru? Eğer olursa rating sonuçlarını olumlu yöne çevirebilir.

Bugün Gunlerden 46

demek isterdim ama Star haftasonumuzum içine etti :A

1. Bölümü dört kez, 2. 3. 4. ve 5. Bölümleri de üçer kez izledim. Her sahnesi dolu dolu geçen süresi Türkiye standartlarına göre rekor kısalıkta olan kaç kez izlersen izle bıkmadan izleyeceğin bir dizi. Her izlediğim de aynı tat aynı keyifi alıyorum. Hele izlemeyen biri ile izleyince dahada bir keyifli oluyor zaten.

Son düzenleme:
Az önce 5. Bölümü tekrar izledim de bu Salim dizinin olmasa olmazlardan.. abi harika bir adam gerçekten. Adam ciddi ama her sahnesiyle bir şekilde güldüryor insanı.