anca bitirdim kankaNe çabuk bitirdin![]()
anca bitirdim kankaNe çabuk bitirdin![]()
Yok la ben de GoT izliyorum 3. Bölümdeyimanca bitirdim kanka.Biliyorum beklettim seni
.Telefonlara baktım az internetten
.Yeni tel alacamda
![]()
Yok la ben de GoT izliyorum 3. BölümdeyimEbeveynleri uyutup izliyoruz malum
Ooo hayırlı olsun kanka ne karar verdin ne alacan?
![]()
Kanka yok bi halt olmuyor ithalatçıda la6.yada 7.bölümde mi ne işte o bölümden sonra uçuyor dizi.Kanka valla ithalatçı garantili bir telefon düşünüyordum sonra internette araştırınca bu ithalatçı garantili telefonlarda garantiye gönderdiğinde problem oluyormuş ,o yüzden dis. firma garantili telefon alacam. Şu anda kafamda Iphone 5S almak var ama inç ekranı küçük olduğundan şimdilik vazgeçtim.Samsung Galaxy S6'yı araştıyorum
.Şimdilik o mantıklı geldi gibi
![]()
Iphone'lar çok pahalı kanka .16 Gb üstü bir Iphone 6S almak istesen 3 bin kusur fiyat biçiyor .İthalatçı garantili firmalardan şikayet mesajlarını okuyunca soğudum kanka.Sende google'ya yaz milletin başına neler gelmiş.Samsung Galaxy S6 yattı gibi kafama.İthalatçı Garantili 1500 kusur fiyatı ,normal dis. garantili ise 1800 kusurKanka yok bi halt olmuyor ithalatçıda laBiz aldık bir şey olmadı adam gibi kullanırsan bir şey olmaz
Bence de S6'ya yönel 5S'in devri geçti artık Apple güncelleme de vermeyecek ona. S6 veya Lg g4 al
Sen beni dinle hepsi buradadan ithalatçı al keyfine bak 😉 Bi sorun çıkmaz. 300 lira için de değmez. Kapı gibi hepsi burada var ulan arkasında birsey olmazIphone'lar çok pahalı kanka .16 Gb üstü bir Iphone 6S almak istesen 3 bin kusur fiyat biçiyor .İthalatçı garantili firmalardan şikayet mesajlarını okuyunca soğudum kanka.Sende google'ya yaz milletin başına neler gelmiş.Samsung Galaxy S6 yattı gibi kafama.İthalatçı Garantili 1500 kusur fiyatı normak dis. garantili ise 1800 kusur![]()
Yahu cihaz bozuk gelecek demiyorum kiSen beni dinle hepsi buradadan ithalatçı al keyfine bak 😉 Bi sorun çıkmaz. 300 lira için de değmez. Kapı gibi hepsi burada var ulan arkasında birsey olmaz![]()
Olum o şikayetler disturbütor firmalarında da var aha gir bak kendin. Ha ben çok zenginim 300 lira ne ki diyorsan amenna ona bir şey diyememYahu cihaz bozuk gelecek demiyorum ki.İleride cihaz garantiye gittiğinde göndereceğin firmayı diyorum D.Onlarla ilgili şikayetleri görünce soğudum niyese yoksa benimde aklıma yatmıştı geçen hafta
![]()
Onların yorumlarına hiç bakmadım laOlum o şikayetler disturbütor firmalarında da var aha gir bak kendin. Ha ben çok zenginim 300 lira ne ki diyorsan amenna ona bir şey diyemem![]()
Lg g3 almıştım kardeşime doğum günündeOnların yorumlarına hiç bakmadım la.Ne bilim şu sözlüklerin yorumlarını aslında çok okumayacaksın
.O değilde sen hepsiburada ne cihazı aldın
.Şarj aleti nasıl geldi sana amerikan tipi mi?
![]()
Ne bilim herkes yorumlarda avrupa şarj aleti gelmiyor diyordaLg g3 almıştım kardeşime doğum günündeYok la normal Türk tipi geliyor ne amerikanı
![]()
Hadi Allaha emanet ol iyi sabahlarNe bilim herkes yorumlarda avrupa şarj aleti gelmiyor diyorda
Neyse şu anda ithalatçı firmaya kafam yattı yine.Kararlarım hemen değişiyor, yarın sabah kafam başka yere yatabilir
. @Doğu kanka hadi iyi geceler
![]()
aynen kötü oldu bu iş46'nın olmadığı ölü bir haftadayız..
Beyaz Futbol var daha neBugün Gunlerden 46
demek isterdim ama Star haftasonumuzum içine etti![]()