Konun üstlerde kalsın diye boş boş konuşma, aslında hit gelir konuş konuş.Ama şimdi @denizz19 haklı adam binayı getirmiş bana Yiğit senin resim para ediyor mu
Konun üstlerde kalsın diye boş boş konuşma, aslında hit gelir konuş konuş.Ama şimdi @denizz19 haklı adam binayı getirmiş bana Yiğit senin resim para ediyor mu
Boş konuşmada seni geçebileceğimi sanmıyorum narsistçimKonun üstlerde kalsın diye boş boş konuşma, aslında hit gelir konuş konuş.
Efsane dans.tebrikler melun
Teşekkür ederim agaTebrikler aga @Bully [emoji2]
Teşekkür ederimTebrikler
Edilecek tabii bir Bully kolay yetişmiyor.Yarı nickdaşıma bak sen konusu için kavga ediliyor.
Tebrikler hacı.
Eyvallah kardeşim adamsın Ağzından bal damlıyor mübarekTebirkler adam gibi adam @Bully
Al hediyelerin (asıl büyük hediyeyi Tarkan'ı şampiyon yaparak vereceğiz @destere 'ye inat)
Ekli dosyayı görüntüle 50270
Tabii ki olmazsa olmaz Sneijder Han Hazretleri
Teşekkür ederim adminimTebrikler süper insan, nice 50 binlere.
Sana en uygun hediye olarak ise şunları gördüm her birini ayrı bir Yalın şarkısı eşliğinde tüketebilirsin.
Eyvallah Akın'ım hediyem de çok güzelTebrikler Kaan'ım nice güzel mesajlara. Hediyenide verim.))
Teşekkür ederim Artık yönetimin takdiri bakacaz hak ediyorsan alırsın elbet favori üyeliğiTebrikler @Bully. Nice güzel mesajlara. Aybaşı geliyor benim Favori üyeliği de halledersek daha bir mutlu olurum tabi ki
Teşekkür ederim aga.@Bully tebrikler aga 🙂
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim seni gıcık etmek benim için bir zevkHer ne kadar içinde beni gıcık ettiğin mesajlar olsa da 50 binler kulübü senin için hayırlı olsun, hediyeni de çok uzatmadan vereyim.
Teşekkür ederim canlarım onlar benim
ayy zaten serdar her yıl albüm çıkarmayınca şaşırıyoruz artıkTeşekkür ederim canlarım onlar benim
Bu ikisi yeni şarkı çıkarmadı mı yaz gelmiş sayılmıyor Serdar'ın klip yayınlanacak birkaç gün içersinde Yalın'dan da bir hareket bekliyoruz artık
Çıkarsın da alem sanatçı görsün Ne güzel konuşmuşayy zaten serdar her yıl albüm çıkarmayınca şaşırıyoruz artık
Teşekkürler kardeşim hediyem de süpermişTebrikler knk nice mesajlara
Hediyen:
Efsaneydi o sahne gülmen için zamanında o sahneyi izle demiştim izlememiştinÇıkarsın da alem sanatçı görsün Ne güzel konuşmuş
Yeni albümün çıkış şarkısını dinleme fırsatım oldu bu arada çok gizli kimse bilmiyor daha nakarat dilime dolandı şimdiden klip gelince coştururum buraları
Teşekkürler kardeşim hediyem de süpermiş
hahaha aa evet bir hit parça daha çıkarıcaktır mutlakaÇıkarsın da alem sanatçı görsün Ne güzel konuşmuş
Yeni albümün çıkış şarkısını dinleme fırsatım oldu bu arada çok gizli kimse bilmiyor daha nakarat dilime dolandı şimdiden klip gelince coştururum buraları
Teşekkürler kardeşim hediyem de süpermiş