Bully 50.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen ve başarılı yöneticilerinden birisi olan @Bully arkadaşımız 50.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. :bhr: :Z

animation81ar2tchxmw56.gif

Bu da asıl hediyen tabii. :bhr: :love1:
54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Fav10'un sevilen süper moderatörü, yumuduğu, sevgi pıtırcığı, kaslı erkeği, sivri dillisi, kısacası forumun olmazsa olmazı, can ciğeri @Bully 50 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır.

Kendisini fazlasıyla seviyor ve biraz daha mesaj yazmasını ve daha da yükselmesini bekliyoruz.

Tebrikler kardeşim dediğim adam. Bu da hediyen. :A Gittim özel satın aldım :F

45812388.jpg

Yarı nickdaşıma bak sen konusu için kavga ediliyor. :F

Tebrikler hacı. :X

Tebirkler adam gibi adam @Bully :A

Al hediyelerin (asıl büyük hediyeyi Tarkan'ı şampiyon yaparak vereceğiz @destere 'ye inat) :A
1169845_620x410.jpg

Tabii ki olmazsa olmaz Sneijder Han Hazretleri :A
giphy.gif

@denizz19 @Yiğitt canlarım benim için kavga da mı ederlermiş kıyamam :bhr: :Z

Aynı hediyeyi verip pişti olmuşler bir de neyse çok teşekkür ederim ikinizin konusuna da bayıldım beni çok mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin :A

Aynı hediyeyi verip pişti olmuşler bir de neyse çok teşekkür ederim ikinizin konusuna da bayıldım beni çok mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin :A
Ayy nerde aynı hediye ben binayı getirdim diktim önüne o varoş yiğit resmini atmış :A

Kanal D ödülünü ben herkese veriyorum, üzerine alınma :F

Ayy nerde aynı hediye ben binayı getirdim diktim önüne o varoş yiğit resmini atmış :A
''Türkiye'nin Kanalı'' yazısı yeter. :Z :A

Tebrikler süper insan, nice 50 binlere. :):)

Sana en uygun hediye olarak ise şunları gördüm her birini ayrı bir Yalın şarkısı eşliğinde tüketebilirsin. :A

cornetto-cesitleri.jpg