Polat Şaşmaz
Favori Üye
yani ne diyonNe var yani şöyle bölümler yazmakta şu an ki senaristlerimiz korkak senaryoda risk alamıyorlar senaryo yazamıyorlar iste daha ne uzatiyosunuz
Senaristler degissin diyorum aga 46daki Ercan Mehmet Erdemi getirsinler. Birde yonetmende degissin elinde Serdar Akar varken Serdar Akarin ogrencisini getirmek niyeyani ne diyon
yönetmen işi kesin öyle zaten senarist konusunda sıkıntı şu; vadi devam ediyor yeni ve asıl önemlisi bağımsız senaristleri iş başına getirmenin riskleri var iki taraf içinde mesela şimdikiler belli kontrol altında ama ercan mehmet erdem ya da vs. i getireceksen o işine karışılmasını istemez pana da tamamen özgün yazmasına izin vermez zaten vermeside bence doğru olmaz yeterli ya da değil şu an ki adamlarla en azından vadi ruhu biliniyor o hava kaybedilebilirSenaristler degissin diyorum aga 46daki Ercan Mehmet Erdemi getirsinler. Birde yonetmende degissin elinde Serdar Akar varken Serdar Akarin ogrencisini getirmek niye
Beyaz Tv harbi saf. Ulan tam sahnesini kestilerrrrr .!!!!!!!!!!EFSANE 10.YIL SEZONU BAŞLADI !
Gördüm la sövdüm ben de Mematinin sahnesi demiBeyaz Tv harbi saf. Ulan tam sahnesini kestilerrrrr .!!!!!!!!!!