Ne kardeş dizisi la edho bizim kardeş dizimiz olacak çapta değildir. Hayal bile olamayacak bir düşünce kusura bakmaRaciler keşke Vadiye dönse de yeniden Vadi keyfi yasayabilsek. Hem Eskiyayla kardes dizi de oluruz arada Polat Eskiyaya gider Cakir Vadiye gelir falan.
Ne güzel hayal be
Ne yani Polat uyusturucu islerini Hızira devretse Hızır Polat Alemdardan görev alsa onu halletse rapor verse olma mıNe kardeş dizisi la edho bizim kardeş dizimiz olacak çapta değildir. Hayal bile olamayacak bir düşünce kusura bakma
Ulan Hızır kim ki Polat Alemdar'a emir veriyor O önce uçkuruna emir versin iki karıyla bir o yana bir bu yana gitmekten bi hal olduNe yani Polat uyusturucu islerini Hızira devretse Hızır Polat Alemdardan görev alsa onu halletse rapor verse olma mı
Lan olm yazimi bir dogru okuUlan Hızır kim ki Polat Alemdar'a emir veriyor O önce uçkutuna emir versin iki karıyla bir o yana bir bu yana gitmekten bi hal oldu
Yav öbür turlu de olmaz Polat Alemdar çakma reislerin selamını almaz canını alırLan olm yazimi bir dogru oku
İddaa'da 8,5 handicap vermişler, evi satın basın iddaa'ya (1,70 oran çok temiz).
ALLAHU EKBERRR !! Ulan çok fena gaza geldim
Tamamdırİddaa'da 8,5 handicap vermişler, evi satın basın iddaa'ya (1,70 oran çok temiz).
@Doğu takas'a söyle skyp'den hafta sonu konuşalım.
Sen ne diyorsun ya. Ben bugün öğlen başladım gaza gelmeye. Çok fenayım, zor dayanıyorum. @Since2011 kardo yarın satma bizi konuyu uçuracağız. Gerçi maçı izlerken çok zor olacak, ancak mola ve periyot aralarında yazarım sanırım.ALLAHU EKBERRR !! Ulan çok fena gaza geldim
Bu satıcıdan umut yok biz çd'ye yönelelim Konu coşurucu, gönüllerin fedaisi adam gibi adam @Polat Şaşmaz Ohh günlük sıvamızı da yaptıkSen ne diyorsun ya. Ben bugün öğlen başladım gaza gelmeye. Çok fenayım, zor dayanıyorum. @Since2011 kardo yarın satma bizi konuyu uçuracağız. Gerçi maçı izlerken çok zor olacak, ancak mola ve periyot aralarında yazarım sanırım.
Eyvallah Maç saat kaçtaBu satıcıdan umut yok biz çd'ye yönelelim Konu coşurucu, gönüllerin fedaisi adam gibi adam @Polat Şaşmaz Ohh günlük sıvamızı da yaptık
Havada karada canlı anlatım yaparım o zaman televizyonda duzgun birsey de yoktu20,00 galiba
Çok iyi o zaman kupa gelirse 30 sayfaya kadar yolu varHavada karada canlı anlatım yaparım o zaman televizyonda duzgun birsey de yoktu
Kanka büyük ihtimal maçtan sonra burada olabilirim anlık yorum yazamamSen ne diyorsun ya. Ben bugün öğlen başladım gaza gelmeye. Çok fenayım, zor dayanıyorum. @Since2011 kardo yarın satma bizi konuyu uçuracağız. Gerçi maçı izlerken çok zor olacak, ancak mola ve periyot aralarında yazarım sanırım.
15 binler kulubü konunu ben açacam kanka kimseye yedirmem Az kalmış yarın gel hem kulube gir hem de kulübe bir katkın olsun Kinaye reisssKanka büyük ihtimal maçtan sonra burada olabilirim anlık yorum yazamam
Tamam kanka sen söylemesen haberim olmayacak15 binler kulubü konunu ben açacam kanka kimseye yedirmem Az kalmış yarın gel hem kulube gir hem de kulübe bir katkın olsun Kinaye reisss
Arkandan söverim illa mesaj yazmak zorunda kalırsın kanka bence şansını zorlamaTamam kanka sen söylemesen haberim olmayacak
Sen konuyu açma diye 14,998 mesaj yazıp 14,999 mesajımda konu açıp forumu mu bıraksam @Doğu