Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu müzik O kadar çok şey anlatıyor ki..

Raciler keşke Vadiye dönse de yeniden Vadi keyfi yasayabilsek. Hem Eskiyayla kardes dizi de oluruz arada Polat Eskiyaya gider Cakir Vadiye gelir falan.

Ne güzel hayal be :bhr:

Raciler keşke Vadiye dönse de yeniden Vadi keyfi yasayabilsek. Hem Eskiyayla kardes dizi de oluruz arada Polat Eskiyaya gider Cakir Vadiye gelir falan.

Ne güzel hayal be :bhr:
Ne kardeş dizisi la edho bizim kardeş dizimiz olacak çapta değildir. :) Hayal bile olamayacak bir düşünce kusura bakma :A

Son düzenleme:
Sen ne diyorsun ya. Ben bugün öğlen başladım gaza gelmeye. :A Çok fenayım, zor dayanıyorum. :A @Since2011 kardo yarın satma bizi konuyu uçuracağız. :D Gerçi maçı izlerken çok zor olacak, ancak mola ve periyot aralarında yazarım sanırım. :A
Bu satıcıdan umut yok biz çd'ye yönelelim :A Konu coşurucu, gönüllerin fedaisi adam gibi adam @Polat Şaşmaz :A Ohh günlük sıvamızı da yaptık :A

Sen ne diyorsun ya. Ben bugün öğlen başladım gaza gelmeye. :A Çok fenayım, zor dayanıyorum. :A @Since2011 kardo yarın satma bizi konuyu uçuracağız. :D Gerçi maçı izlerken çok zor olacak, ancak mola ve periyot aralarında yazarım sanırım. :A
Kanka büyük ihtimal maçtan sonra burada olabilirim anlık yorum yazamam :(