ikinci yarı kırmızı görürŞükür birine sarı kart verdi, Salih Dursun sarı kart aldı.
ikinci yarı kırmızı görürŞükür birine sarı kart verdi, Salih Dursun sarı kart aldı.
sen ne diyon başımızda normal sıradan bir antrenör olsaydı açık ara şampiyondukAziz yüzünden fenerin maçı var mı yok mu daha yeni gördüm))). Sonunda pereyra alpleri diyego yerine oynatmayı akıl etmiş. Böyle hoca ve başkan düşman başına)))
Aziz kendi yöneteceği bir hoca getirmiş işte.. Azize diren eli yüzü düzgün hocalar istifayı basıyor gidiyor gitmezse aziz özel hayatını bir şey yapıyor yine yolluyor))sen ne diyon başımızda normal sıradan bir antrenör olsaydı açık ara şampiyonduk
bu pereira bize ceza gibi resmen sabote ediyor
bizde başarı cezasız kalmıyorAziz kendi yöneteceği bir hoca getirmiş işte.. Azize diren eli yüzü düzgün hocalar istifayı basıyor gidiyor gitmezse aziz özel hayatını bir şey yapıyor yine yolluyor))
Aziz başarıyı odulsuz bırakmaz.. Tek umudumuz danistay su şike davasını Onamak onu bekliyorum o zaman da gitmezse ben aziz gidene kadar bırakacağım artık feneri)))bizde başarı cezasız kalmıyor
aziz başkanı severim büyük adam ama miladı doldu gitmesi lazımAziz başarıyı odulsuz bırakmaz.. Tek umudumuz danistay su şike davasını Onamak onu bekliyorum o zaman da gitmezse ben aziz gidene kadar bırakacağım artık feneri)))
Aziz büyük değil bu sene yaptığı hamleler çok berbattı bu transferlerin işe yaramayacağı açıktı Van perisi nani bitmiş oyunculardı ne diye alır Beşiktaşa bedava verilen oyunculara bizler tonlarca para verdik.. Emre egemen yolanacak oyuncu muyduaziz başkanı severim büyük adam ama miladı doldu gitmesi lazım
golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nani 3 oldu
Nani toschak geciYo![]()
sportif olarak başarılı bulmayabilirsin ama büyük başkan çığır açtı ama artık verecek birşeyi kalmadı kulübü yeterince büyüttü ali koçun başkan olma vakti geldiAziz büyük değil bu sene yaptığı hamleler çok berbattı bu transferlerin işe yaramayacağı açıktı Van perisi nani bitmiş oyunculardı ne diye alır Beşiktaşa bedava verilen oyunculara bizler tonlarca para verdik.. Emre egemen yolanacak oyuncu muydu
Stat yaptı diye mi büyük başkan alt yapıdan oyuncu mu çıkardı tek altyapıdan çıkan oyuncuyu kovdu en çok Galatasaray şampiyonluğu gören başkan tek başarısı bu)))sportif olarak başarılı bulmayabilirsin ama büyük başkan çığır açtı ama artık verecek birşeyi kalmadı kulübü yeterince büyüttü ali koçun başkan olma vakti geldi