Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 30. Hafta Maçı | Haber ve Yorumlar

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Saat: 20.00
Stadyum: Avni Aker Stadyumu
Yayın: Lig Tv
Hakem: Bülent Yıldırım

MUHTEMEL 11'LER!
FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, H. Ali, M. Topal, Josef, Alper, Nani, Volkan, van Persie

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Akakpo, Aykut, Bosingwa, Okay, Aytaç, Özer, Mehmet, Erkan, Cardozo

Fener umarım puan kaybeder. Trabzonspor pek iç açıcı performans sergilemiyor ama aralarındaki rakabetden dolayı hırslı olucaklardır bir umut bekliyecez puan kaybını.))

bu ablayıda fener li yaptık bir haftada 25 bin yeni takpçisi oldu :A

Xkza7R.jpg

Bizde de Cassidy Gard var aga :A Bizdeki takipçi potansiyelini bildikleri için çok iyi yanlıyorlar :A Ablamız çok hoşmuş :A
kadın 3 saniye falan ekrana yansıdı ispanya da ki real maçında tabi bizim abazalar rahat durur mu :A şimdi kadında hava 1500 olmuştur 😀

kadın 3 saniye falan ekrana yansıdı ispanya da ki real maçında tabi bizim abazalar rahat durur mu :A şimdi kadında hava 1500 olmuştur 😀
Gördüm twitterını aga bütün hepsini rt etmiş kız :A Ama bizim milletimiz de komedi ya ne shoplar yapmışlar :F Vallaha başka ülkede yaşayamam :A

Gooooooooooooooooolllllllllllllllll Alper Potuk

goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll volkan şen

volkan a ayakkabı bile attılar aga
Bunlar hiç akıllanmıyor, daha önceki maçlarda kaç kere ceza aldılar yine aynı şeyi yapıyorlar. FB TV'den stada giderken canlı izledim bugün, adım başı polis arabalarıyla gittiler korkudan. Islıklar falan çaldılar bizimkilere.

Hakeme bak, yapmadıkları yok sarı kartı çıkartmıyor.

hakem trabzonun penaltısını yedi

Bunlar hiç akıllanmıyor, daha önceki maçlarda kaç kere ceza aldılar yine aynı şeyi yapıyorlar. FB TV'den stada giderken canlı izledim bugün, adım başı polis arabalarıyla gittiler korkudan. Islıklar falan çaldılar bizimkilere.

Hakeme bak, yapmadıkları yok sarı kartı çıkartmıyor.
bugün yine otobüsü taşladılar