Eski Dizilerden Hangisi Başlasa Başarılı Olurdu?

Hangi Dizi?

• Adını Feriha Koydum

Oy: 3 18.8%
  • Hayat Devam Ediyor

Oy: 0 0.0%
  • Yaprak Dökümü

Oy: 1 6.3%
  • Aşk-ı Memnu

Oy: 5 31.3%
  • Fatmagül'ün Suçu Ne?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki

• Huzur Sokağı

• Dila Hanım

• Diğer(Belirtiniz)

Oy: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
TNS sisteminde bilindiği üzere dizi tutturmak oldukça zor senaryo anlamında. Star oyuncular bile dizilere kar etmezken eski dizilerden hangisi başlasa şuan ki sistemde sizce başarı elde ederdi?

Ankette eklediğim diziler dışında da diğer seçeneği altında yorum yapabilirsiniz.​

AFK dedim özellikle ilk sezonu efsane olup sonraki sezonlarda bozan dizilerden ama bu sistemde bile mesela Cuma günü olsa güle oynaya liderliği alırdı. Tabii ki ilk sezondaki kalite ve senaryoyla :)

AFK dedim özellikle ilk sezonu efsane olup sonraki sezonlarda bozan dizilerden ama bu sistemde bile mesela Cuma günü olsa güle oynaya liderliği alırdı. Tabii ki ilk sezondaki kalite ve senaryoyla :)
Aynen aga sen izliyor muydun :F Şaşırtıyorsun beni :D

Bunların hiç biri başarılı olmaz, senaryo falan kalmadı sonuçta. Hepsi güzel finalleriyle akılda kalacak işler.

Ama mesela bir Akasya Durağı dizisi dönüş yapabilir, her zaman iyi bir kadroyla iş görebilecek projelerden.

Bu arada birkaç hafta sonra AFK'ye başlıyorum. :Z

Aynen aga sen izliyor muydun :F Şaşırtıyorsun beni :D
Evet :) Senin izlediğin BBS'i de izliyordum hatta tekrarlarını sabahlara kadar izliyordum o da son sezon sıvadı izleyecektim ama çok üşendim :A Geçen durum atmıştın ordan gördüm inşallah yanılmıyorumdur :F

Bunların hiç biri başarılı olmaz, senaryo falan kalmadı sonuçta. Hepsi güzel finalleriyle akılda kalacak işler.

Ama mesela bir Akasya Durağı dizisi dönüş yapabilir, her zaman iyi bir kadroyla iş görebilecek projelerden.

La ilk bölümleriyle başlasa yani şuan devam kararı alsalar demiyorum :F Başla başla çok beğeneceğine eminim :D

Evet :) Senin izlediğin BBS'i de izliyordum hatta tekrarlarını sabahlara kadar izliyordum o da son sezon sıvadı izleyecektim ama çok üşendim :A Geçen durum atmıştın ordan gördüm inşallah yanılmıyorumdur :F
Ben AFK'un da koyu hayranıydım :D Son sezonu da çok güzeldi bence BBs'nin :D

Sihirli annem senarist takviyesi lazım
Yapımcı Seray sever senarist barış erdoğan meriç demiray deniz dargı gamze özer danışmanı tayfun guneyer hikaye Gani müjde caroline line azime aktaş

@Harunnn60

La ilk bölümleriyle başlasa yani şuan devam kararı alsalar demiyorum :F Başla başla çok beğeneceğine eminim :D

Ben AFK'un da koyu hayranıydım :D Son sezonu da çok güzeldi bence BBs'nin :D
Yok aga ya son sezon neydi öyle fiyasko :A Saçma sapan adamlar girdi diziye ilk sezonlarıyla yarşamaz çorba ettiler son sezon :) Altan Gördüm ile Lale Mansur ayrılınca zaten oyuncu kalmadı dizide :) Aslında Nezih ayrılınca bırakırım diyordum ama bırakamadım. Son sezon iyice zevk almamaya başlayınca bırakıverdim :A

Yok aga ya son sezon neydi öyle fiyasko :A Saçma sapan adamlar girdi diziye ilk sezonlarıyla yarşamaz çorba ettiler son sezon :) Altan Gördüm ile Lale Mansur ayrılınca zaten oyuncu kalmadı dizide :) Aslında Nezih ayrılınca bırakırım diyordum ama bırakamadım. Son sezon iyice zevk almamaya başlayınca bırakıverdim :A
Sırf Reyhan Mazhar için bile izlenirdi bence :D

Uğur polat olacak

Aşk-ı Memnu

Yaprak Dökümü'nü hiç hiç sevmem ama bu ülke bu diziyi 5 yıl izledi. Bir 5 yıl daha izler. :)))