dunki yarismayi daha yeni izledim. gönulluler atakanin yoklugunu degerlendiremediler. Yunus ve ezgi guzel performans gösterdiler. Damla iyilesti deyip kerimoglunu saf disi biraktilar ama damlalarida 0 cekti. Kimse birsey demedi. Dun semih icin 3-2 yapi dediler ama adam sadece efecana bir oyun vermis. Dun Nagihan nerdeyse belles oyun verecekmis. Atakan sakat ama Tugbaninda oynamamasi bir nevi dengeyi sagliyor.
Su survivordaki yarismacilari anlayamiyorum. Bir oyun kazaniyorlar sesleri aciliyor. Mesela Semih, dun diyor ben 3-3 mu yapmak zorundayim. Iyide semih sen 1 haftadaki oyunlarda sadece 3 galibiyein var ve yenilgilerin malesef cok cok fazla.
Atakana gelince, ropörtajda demisya semih demis ben 7 kisiyle gitmek istemiyorum. Bu lafin dogruluk payi olabilir cunku montajda istenilenleri duyuyoruz biz. Atakanin dunku oylamaya cikma korkusunu anlayamadim. Yakismadi kendisine.
Bu hafta eger gönulluler kaybederse bir kiz, unluler kaybederse bir erkek elenir diye dusunuyorum dengelerin saglanabilmesi icin.
Ben yarismada performansa tek bakmiyorum , öyle olsa Nagihan bir numarali yarismacim olurdu ama malesef basta cok yanlisliklar yapti ama telafisi hala labilir. Her sene survivorda cok sevilen bir yarismaci gözden dusebiliyor yada gözden dusen tekrar gözde olabiliyor

Tugba özayin durusunu begeniyorum.
Gönullulerde hala kimseye sempati duyamiyorum nedense. Yorum daha yazacaktim ama misafir geldi

insallah oyunu izleyebilirim