Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Para aldıklarıyla anlaşmişlar olması aynı manaya gelmiyor mu? Neyse Şok şok pes pes haftaya survivor magazin konugu ol:F haber acmaya ben, cumaya görüşürüz.
Senin anlaşmaya ile kastın farklı. Hafta da Kaldığın sürece su kadar para alacaksin demek ayrı sana para veriyoruz git ortalığı karıştır demek ayrı.. Niye yılmaz elenmemek için yada yunus elenmemek için takla atıyor Anlıyorsundur umarım kimse erken elenmek istemiyor çünkü mani mani mani bir de niye ünlüler hiç kazanamıyor zaten haftalık alıyorlar parayi cebe indirmiş oluyor hırs kalmıyor geriye ama gönüllü çırpınıyor sonuna kadar

@beyazsoy herkesin dokunulmazlikta oynayip da sadece bir kisinin oynamamasi adaletli degil tabiki de bende diyorum ki o zaman kimse oynamasin kalksin o oyun ve oyun konseyden önce oynansa da 2 konsey yine olur ilk konseyden adaylar cikar sms baslar ikinci konseyde de elenen belli olur niye tek konsey olsun bu hafta eleme olmayacagi icin böyle oldu :D

@beyazsoy herkesin dokunulmazlikta oynayip da sadece bir kisinin oynamamasi adaletli degil tabiki de bende diyorum ki o zaman kimse oynamasin kalksin o oyun ve oyun konseyden önce oynansa da 2 konsey yine olur ilk konseyden adaylar cikar sms baslar ikinci konseyde de elenen belli olur niye tek konsey olsun bu hafta eleme olmayacagi icin böyle oldu :D

İki haftada bir oylama olacak bu haftaya özel değil yada haftada iki kez dokunulmazlık olacak artık Zaten bu oylamada Illerde değişecek toplu oy kullanılacak. Kısaca yatanlara kabus bu oylama sistemi

@beyazsoy iki hafta da bir oylama olmaz ya öyle olursa agustosa kadad bitmez yarisma haziranda bitmesi lazim zaten acun hizli elemelere baslayacaz dedi yani hafta da iki dokunulmazlik olur toplu sms yaparlar hizlica elemeler devam eder yani her sekilde haftada iki konsey olmus olur :D

Ha bunlarla gel su ana kadar zafer Semih memic arasındaki olayları tartıştık.. Bu konularda suçunu goremiyorum ufak tefek her inananın yapacağı hatalar dışında
.Arkadaşını destekle ona kimse bir şey demez. Ama memic yenilince dalga geçmeler şarkı söylemekler nedir ya bir erkeğe yakisir mi bu. serkay efecan yaptı mı onlar dalga geçti mi keeimogluyla. adam gibi destek oldular. Semih dalga geçmek şarkı söylemek sapanla haraket çekme bu destek değil kışkırtma çabasıdır sınır bozar.

İkinci meseleyi zaten sana söyledim meniçin en büyük hatası gördüğü doğruları insanlarin yüzüne soyleyemesi. Duruşunun olmamasi.. Israrla adada kimseyi tutamıyorum dememe bundan memic bunları yapsa adada bir numara olur ama karakter olarak zayıf
Efecan ve Serkay resmen kendi takımından kişiyi dışladı yahu oyun alanında bu yanlış bir davranış.Semihin şarkı söylemesinde ne var adam karşı tarafa gıcıklık vermeye çalıştı.Bu da gayet normal su oyununda kafasına vur kafasına diyen Memiçti :))))

Bunu defalarca açıkladım bun utopuoyu arada izlemeye basladim. @Harunnn60 semihi çok övüyordu herhalde iyi biri dedim. Bir kez açıkça yalan söylediğini yakaladım ama karşı taraf çok Çakallık yapıyordu öyle çok destek olmadım diğer tarafın cakalilikkarini aralarındaki uyumsuzluğa deginiyorudm yoksa çok sevmiyordum.. Belki dilay içeri girereken yalanlar söylemese onu tutabilirdim.

Burada baştan beri izlediğim Semih bir kez utopyodaki Semih ile alakası yok.. Adamin egosu öyle böyle sisimemis küçük dağları bırak büyük dağları ben yarattım diye geziniyor.. Serkaya niye tepki koyuyoruz adam semihi Allahın yarattığı köpek ile asağlamaya kalktı yanı kibirden dolayi.. Semih serkaydan bin kat kibir ego var.. Bu kibir aslında seminin geldiği kültürde atfedilir bir şey değil şiir okuyor necip fazıl okunuş ama boşa okumus. Ama bunları da önemsem semihteki en büyük rahatsızlığın kışkırtma yapması insanların zaafını kulanması
Sen önceden daha objektif yorum yapıyordun cidden. Semihi yeri geldimi eleştiriyordun ve dikkat edersen ben bir şey demiyordum. Ama Survivorda adamı her dakika eleştirmeye başladın. Böyle sanki bütün stresini semih ile atıyorsun. :)

Ben sana utopya zamanı da semihi kötü gösteriyorlar diyordum. Yalan mı? Demedin diyemezsin. Peki ünlüler neden Semih için iyi kötü bişeyini görmedik diyorlar?
Hani ön yargı diyordun yaaa ön yargıyı efecanlar yaptı semihe. Teknede düşecek oldugu için güldü semih diye üstüne gittiler. Sen bile burda Semihi haklı görmüştün. Serkay zaten tuncayı tuttuğu için bilenmiş çocuga. Kerimoğlu ne demişti? Semihin hakkında adada ütopyadaki halinden konuşuyorlarmiş hep. Bu ön yargıdır sabahtan beridir önyargıdan dem vuruyordun ya.

Evet daha öncede dedin semihi kötü gisterdikleri ama dsenin utopya ve survivor senaryo kurgu dememle çelişiyor bu.. Kurguysa neden Semih canlıda melek programda narsist şeytan))) seminin eline şeytan rolü versinler oynasin)))

Nihal'e de ön yargı vardı Hatta aylin Nihal çıkınca kanalı değiştiriyordum diyordu.. Her ünlü için ön yargı olur önemli olan sen bu ön yargıyı kirabiliyor musun yoksa on yargının hakkını verebiliyor musun.. Sen adaya beyin ameliyatı diye gidersen tatbiki on yargı olur sürekli milleti kışkırtıp elettirsen on yargının hakkını vermiş olursun)))
Olay şu bunlar adaya gitmeden önce Semih hariç Kerimoğluna dahil 9 kişi Semihe karşı tavır alınacağını ona kötü davranacaklarını konuşuyorlar.Survivor başladığında Kerimoğlu Semihin tarafına geçiyor yapılan kötülüklere dayanamayarak Semihe anlatıyor Semihte geçenlerde röpörtajda demişti zaten.Bunu kast etmişti

Survivorda ki Semihle ütopyanın yeni bölümündeki Semih aynı.Hatta karakterler ve konuşmalar bile aynı.Semihin egolu yönüne vurgu yapılıyordu gönüllüler adasında.Bak ünlülerde egolu egolu konuşuyor mu adam hem mutlu hem yüzü gözü açıldı.

Ütopya da Çağlar diye biri vardı orda tek başına oturuyordu Semihler yanlarına çağırdı ama tvde bu durum gösterilmedi.Semihi içeri girenler oldukça sempatik buluyordu.Ütopyada amaç kötü göstermekti ama ellerinde patladı Semih tam tersine sevildi bunlarda böyle yapmaya başladı işte

Sen önceden daha objektif yorum yapıyordun cidden. Semihi yeri geldimi eleştiriyordun ve dikkat edersen ben bir şey demiyordum. Ama Survivorda adamı her dakika eleştirmeye başladın. Böyle sanki bütün stresini semih ile atıyorsun. :)
Durumu özetlemişsin.Survivor başladığından beri habire eleştiriyor.Adam annesini sevmiyor da demişti düşün.İçini rahatlatıyor her an giydirerek

@beyazsoy iki hafta da bir oylama olmaz ya öyle olursa agustosa kadad bitmez yarisma haziranda bitmesi lazim zaten acun hizli elemelere baslayacaz dedi yani hafta da iki dokunulmazlik olur toplu sms yaparlar hizlica elemeler devam eder yani her sekilde haftada iki konsey olmus olur :D
Bu elemeyi saymazsan 7 eleme kaldı.. Ve enaz 2.5ay var Zaten 3eleme iki haftada bir yapsa diğer dört eleme için hızlı eleme uygulasa bile haziranı zor görür

Efecan ve Serkay resmen kendi takımından kişiyi dışladı yahu oyun alanında bu yanlış bir davranış.Semihin şarkı söylemesinde ne var adam karşı tarafa gıcıklık vermeye çalıştı.Bu da gayet normal su oyununda kafasına vur kafasına diyen Memiçti :))))
Kerim oğlu semihcileri kafalamak için madur ve yalnızogullarini oynuyor bu akıl Semihten ona geldi çünkü dokunulmaz ödülü sonrası çark etti sanırım bunu ilk fark eden sensin... Kız dokunulmazlıkta oynamaz Kıbrıs oyunlarında coşar senin etkenmen için bin takla kıza ne destek olacaksın kıza balıkta verdiler nerede dışlama var.. Madurogullari seminin yancısı işte)))

Semih bir kıza karşı gıcıklık yapıyor kızın sinirini bozmaya çalışıyor bu senin gibi anadolu çocuğunun destekleyeceği bir şey olmasa gerek.

Semihi haksız ekestirdigimi sanmıyorum ben gördüğümü elestiriyorum ha Semih karşında birini tutsam dersin duygusal eleştiri.. Adam narsistlikte tavan yapmış ego 1500 bu adamı eleştirmeyeyim de kimi elstireyim.. Survivorda elestirmedigim kimse yok ki bu survivor acunun yüz karası

Olay şu bunlar adaya gitmeden önce Semih hariç Kerimoğluna dahil 9 kişi Semihe karşı tavır alınacağını ona kötü davranacaklarını konuşuyorlar.Survivor başladığında Kerimoğlu Semihin tarafına geçiyor yapılan kötülüklere dayanamayarak Semihe anlatıyor Semihte geçenlerde röpörtajda demişti zaten.Bunu kast etmişti

Survivorda ki Semihle ütopyanın yeni bölümündeki Semih aynı.Hatta karakterler ve konuşmalar bile aynı.Semihin egolu yönüne vurgu yapılıyordu gönüllüler adasında.Bak ünlülerde egolu egolu konuşuyor mu adam hem mutlu hem yüzü gözü açıldı.

Ütopya da Çağlar diye biri vardı orda tek başına oturuyordu Semihler yanlarına çağırdı ama tvde bu durum gösterilmedi.Semihi içeri girenler oldukça sempatik buluyordu.Ütopyada amaç kötü göstermekti ama ellerinde patladı Semih tam tersine sevildi bunlarda böyle yapmaya başladı işte

Hala egolu egoku Konuşuyor adam ben zaten kibrisi garantiledim Kıbrıs oyunu neymiş bu 8de sıfır yapmış semihin konusmalari bir iki sayı alsın hele bile nasıl dili açılıyor..

Adam beyin ameliyatına gelmişim diyor sana biri gelse beyinni ameliyat yapacağım Buyur avı gel yap mi dersin)))) her ünlü kişiye on yargı olur.

Ünlülerde herkes çekiniyor aman bize bulaşmasın oyu yüksek başımız ağrır diye dikkatli davranıyor hele bir iki eleme olsun. Semihi göreceğiz.

Adam kaç yıldır ekranda yahuu.. Bırak yaşantıyı ufacık bir hareketinde bile egoyu görürsun.. Mesela efe cana lakap takması ucuz ilkokulda çocukların egosal olarak aşağıya çekme haraketidir.. Böyle adam 23 saat iyilik meleği olsun bunu yapsın bana yeter kişilik tahlili için.. Yattara aile ödülü için hüngür mungur atakan ağlıyor Semih aile ödülünu kaybettiklerine seviniyor)))). Adam kendinden başka kimseyi sevmiyor

Semihi haksız ekestirdigimi sanmıyorum ben gördüğümü elestiriyorum ha Semih karşında birini tutsam dersin duygusal eleştiri.. Adam narsistlikte tavan yapmış ego 1500 bu adamı eleştirmeyeyim de kimi elstireyim.. Survivorda elestirmedigim kimse yok ki bu survivor acunun yüz karası
Eleştirmediğin kimse yok tabi ama Survivor'da habire eleştiriyorsun Semihi. :) Birazda seviyorsun eleştirmeyi seni biliyoruz. :))

Eleştirmediğin kimse yok tabi ama Survivor'da habire eleştiriyorsun Semihi. :) Birazda seviyorsun eleştirmeyi seni biliyoruz. :))
Eleştiri yapmazsan tv seni aptalastirir izlediğin karakter senin beynin olur)))

Pozitif eleştiri yaptığım kişiler vardı begumu hala ovuyorum farketmisen.. geçen sene ilk başlarda hasani övmüş sonra. eleştirdim sebebi de hasanın mutavizi görünüp insalcil olmadığını aşırı egosunu farketmemdi. Gizli egosu olan hasan eleştirmis biriyim egosunu sürekli yüzüme yuzume vuran sinsilikte rekor kıran birini hayli hayli elestirecegim..

Hala egolu egoku Konuşuyor adam ben zaten kibrisi garantiledim Kıbrıs oyunu neymiş bu 8de sıfır yapmış semihin konusmalari bir iki sayı alsın hele bile nasıl dili açılıyor..

Adam beyin ameliyatına gelmişim diyor sana biri gelse beyinni ameliyat yapacağım Buyur avı gel yap mi dersin)))) her ünlü kişiye on yargı olur.

Ünlülerde herkes çekiniyor aman bize bulaşmasın oyu yüksek başımız ağrır diye dikkatli davranıyor hele bir iki eleme olsun. Semihi göreceğiz.

Adam kaç yıldır ekranda yahuu.. Bırak yaşantıyı ufacık bir hareketinde bile egoyu görürsun.. Mesela efe cana lakap takması ucuz ilkokulda çocukların egosal olarak aşağıya çekme haraketidir.. Böyle adam 23 saat iyilik meleği olsun bunu yapsın bana yeter kişilik tahlili için.. Yattara aile ödülü için hüngür mungur atakan ağlıyor Semih aile ödülünu kaybettiklerine seviniyor)))). Adam kendinden başka kimseyi sevmiyor
Kardeşim Kıbrıs konusunda hangisinin kitlesi Semihten fazla? Adam ben eleneceğim mi desin.Turabi de geçen sene finaldeyim edalarındaydı.Bu normal bir durum.

Beyin ameliyatı kadına takmışsın önceki survivor vtrlerinde herkes bu tarz veya buna benzer cümleler kuruyordu.Bunda birşey yok.

İlk lakabı onlar taktı ruh hastası kötü biri diyerek.Herkes herkese lakap takar ne var bunda.Adaya gelirken adama eğitecem laflarıyla saldırdılar yahu.

İnsaf yahu Semih nerde sevindi? İyi misin sen beyazsoy.Adam gitti hepsine moral verdi nerde sevindi görüntüleri de mi izlemiyon?

Kerim oğlu semihcileri kafalamak için madur ve yalnızogullarini oynuyor bu akıl Semihten ona geldi çünkü dokunulmaz ödülü sonrası çark etti sanırım bunu ilk fark eden sensin... Kız dokunulmazlıkta oynamaz Kıbrıs oyunlarında coşar senin etkenmen için bin takla kıza ne destek olacaksın kıza balıkta verdiler nerede dışlama var.. Madurogullari seminin yancısı işte)))

Semih bir kıza karşı gıcıklık yapıyor kızın sinirini bozmaya çalışıyor bu senin gibi anadolu çocuğunun destekleyeceği bir şey olmasa gerek.
Balık verdi diye iyilik meleği mi diyeyim.Önlerine 3-5 birşey atarız diyen adam nezaketen teklif etmeyen adamın bu lafına mı inanalım

Yahu herşeye Anadolu çocuğu bla bla laflarına girme yahu gül geç işte kasma kendini bu kadar.Ha Semih orda Gizemin kazanmasına sevindi Memiç diyerek suyu bulandirma

Son düzenleme:
Kardeşim Kıbrıs konusunda hangisinin kitlesi Semihten fazla? Adam ben eleneceğim mi desin.Turabi de geçen sene finaldeyim edalarındaydı.Bu normal bir durum.

Beyin ameliyatı kadına takmışsın önceki survivor vtrlerinde herkes bu tarz veya buna benzer cümleler kuruyordu.Bunda birşey yok.

İlk lakabı onlar taktı ruh hastası kötü biri diyerek.Herkes herkese lakap takar ne var bunda.Adaya gelirken adama eğitecem laflarıyla saldırdılar yahu.

İnsaf yahu Semih nerde sevindi? İyi misin sen beyazsoy.Adam gitti hepsine moral verdi nerde sevindi görüntüleri de mi izlemiyon?

Balık verdi diye iyilik meleği mi diyeyim.Önlerine 3-5 birşey atarız diyen adam nezaketen teklif etmeyen adamın bu lafına mı inanalım

Yahu herşeye Anadolu çocuğu bla bla laflarına girme yahu gül geç işte kasma kendini bu kadar.Ha Semih orda Gizemin kazanmasına sevindi Memiç diyerek suyu bulandirma

@beyazsoy değil sen izlemiyorsun belli ki semihin yaptıklarını dediklerini görmüyosun
önceki survivor da böyle diyen olmamıştı kusura bakma beyin ameliyatı yapacam
ne demek ya ne demek birşey yok sana dense sen ne yaparsın

@beyazsoy değil sen izlemiyorsun belli ki semihin yaptıklarını dediklerini görmüyosun
önceki survivor da böyle diyen olmamıştı kusura bakma beyin ameliyatı yapacam
ne demek ya ne demek birşey yok sana dense sen ne yaparsın
Herkes kendi karakterini ve rakiplerine korku salmak için bu lafı kullanır ne var bunda.

Ayrıca bu laf baya güzel Semihle özdeşleşti artık bence problem yok :A

bugünü bir yere yazacam maskeli bana cevap verdi
he sende önyargı oluşmaz yani öylemi korku salmadı bence:F
Abla olay bu laf değil ütopyadan gelen birnkin var adamların.Bunlar adaya gelmeden birleşme kararı alıp Semihe karşı kin nefret dolu bir şekilde
davranacaklarını ssöylemişler.Kerimoğlu da bu gruba dahilmiş sonra Semihin tarafına geçmiş

Abla olay bu laf değil ütopyadan gelen birnkin var adamların.Bunlar adaya gelmeden birleşme kararı alıp Semihe karşı kin nefret dolu bir şekilde
davranacaklarını ssöylemişler.Kerimoğlu da bu gruba dahilmiş sonra Semihin tarafına geçmiş

bak ablacım ben ona birşey demiyorum evet ütopyadan gelen bir birikim var
o belli beyin ameliyatı sözü adaya giderken kaza atlatıyorlar semih gülüyor
falan birde efecanın sinirlendiği olay ailesini sordu diye tepkisi var ama semihte
adım atmıyor onlara semihte onları tanımadan ön yargılı gelmiş araştırmış çünkü
onları haksızmıyım @beyazsoy