Sen sadece otur maçı izleİnancım yüzde 1Bugün bildiğim tüm totemleri yapacağım
Hatta mutfağa gidip sıfatıma Sana yağ süreceğim Dursun Başkanıma saygımdan
![]()
Hacı git çalış bizden bir halt olmaz en az 3 fark yiyeceğiz zatenCanım da sıkıldı. Maça kadar normal şartlarda ders çalışmam lazım. Onu da yapamıyorum![]()
Maçı uğurlu koltuğumda bile izlemeyeceğim o kadar inanmıyorumSen sadece otur maçı izle![]()
Mesele o değil o zaten kesin, yeneceğimize zerre güvenmiyorumHacı git çalış bizden bir halt olmaz en az 3 fark yiyeceğiz zaten![]()
Aha üşengeçlikte de ortak noktamız varMesele o değil o zaten kesin yeneceğimize, zerre güvenmiyorumMesele benim tembelliğim, üşengeçliğimde
![]()
Avatar düşünmedim ya henüz. Ne yapsam bilemedim ama onu yapmayacağım kesinAha üşengeçlikte de ortak noktamız varSen ben ve @Since2011 iyi bir voltran olacağız
Yalnız hala avatarını değişmedin
Dursun Özbek Başkanımızı avatar yapmak ister misin
![]()
Keşke çıkmasıydı fragman pazara kadar nasıl beklicez şimdi.Yeni Bölüm Tanıtımı
Yine güzel bir bölüm geliyorYeni Bölüm Tanıtımı
Konusunu açsaydınız keşke o kadar forumu açıldı yani boşuna mı açtırdıkYeni Bölüm Tanıtımı
İnşallah. Bu kanallara güven olmuyor çünkü. Sadece 13 bölüm yetmez, yeni sezonu da isteriz.İlk 3 bölümü bugün izleyip bitirdim. Galip Derviş'ten beri 60 dakikalık dizilere hasrettim, 46 bu boşluğu doldurmak için güzel bir alternatif oldu. Süre zaten kısa, üstüne üstlük senaryo da hareketli olunca bölümler su gibi akıp gitti. Öte yandan Erdal Beşikçioğlu gerçekten rolünün hakkını vermiş ve Murat'ın iki hali arasındaki farkları iyi yansıtmış. Kadınlardan Yasemin Allen'ı bir tık daha başarılı buldum, Melis Birkan maalesef fazla donuk olmuş.
Sonuç olarak yeni bölümü merakla bekliyorum. Reyting kaygısı yaşamaya pek gerek yok, çünkü 13'ten önce hayatta bitmez; bu yüzden rahat olun.![]()
Bugün haftanın belki de en güzel günü. Şaka maka 1 hafta geçmiş.Açmadan önce ekranın parlaklığını kısın zira aşırı karizmadan pikseller yanabilir
Bugün Günlerden 46 !
Harbiden yaBugün haftanın belki de en güzel günü. Şaka maka 1 hafta geçmiş.![]()
Takım deme bana ya. Bu sene beni bile futboldan soğuttu ya başka diyecek bir şey yok yani. Ulan 2011 sezonunda bile bu kadar soğumamıştım. Tam bir kanser sebebi. Her şeyiyle içler acısı, acınacak bir haldeyiz...Harbiden yaSabah uyandığımda haftasonu olduğunu fark edince bi an aklıma 46 geldi
Eskiden lig maçları gelirdi şimdi 46 geliyor
Zaten takım rezil ötesi.
Bence de bu konuyu açılmamak üzere kapatalım çünkü bugün zor yatıştırdım kendimiTakım deme bana ya. Bu sene beni bile futboldan soğuttu ya başka diyecek bir şey yok yani. Ulan 2011 sezonunda bile bu kadar soğumamıştım. Tam bir kanser sebebi. Her şeyiyle içler acısı, acınacak bir haldeyiz...