Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım da sıkıldı. Maça kadar normal şartlarda ders çalışmam lazım. Onu da yapamıyorum :D

Mesele o değil o zaten kesin yeneceğimize, zerre güvenmiyorum :D Mesele benim tembelliğim, üşengeçliğimde :D
Aha üşengeçlikte de ortak noktamız var :A Sen ben ve @Since2011 iyi bir voltran olacağız :A Yalnız hala avatarını değişmedin :) Dursun Özbek Başkanımızı avatar yapmak ister misin :A

Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.. kanaldan son dakka bombası gelsede yeni bölümün tanıtımında cumartesi 23'de yazsa.

Fragman çok iyi olmuş. Dizi gittikçe hareketlenecek gibi. Artık yavaş yavaş saatleri sayalım :D

İlk 3 bölümü bugün izleyip bitirdim. Galip Derviş'ten beri 60 dakikalık dizilere hasrettim, 46 bu boşluğu doldurmak için güzel bir alternatif oldu. Süre zaten kısa, üstüne üstlük senaryo da hareketli olunca bölümler su gibi akıp gitti. Öte yandan Erdal Beşikçioğlu gerçekten rolünün hakkını vermiş ve Murat'ın iki hali arasındaki farkları iyi yansıtmış. Kadınlardan Yasemin Allen'ı bir tık daha başarılı buldum, Melis Birkan maalesef fazla donuk olmuş.

Sonuç olarak yeni bölümü merakla bekliyorum. Reyting kaygısı yaşamaya pek gerek yok, çünkü 13'ten önce hayatta bitmez; bu yüzden rahat olun. :)

İlk 3 bölümü bugün izleyip bitirdim. Galip Derviş'ten beri 60 dakikalık dizilere hasrettim, 46 bu boşluğu doldurmak için güzel bir alternatif oldu. Süre zaten kısa, üstüne üstlük senaryo da hareketli olunca bölümler su gibi akıp gitti. Öte yandan Erdal Beşikçioğlu gerçekten rolünün hakkını vermiş ve Murat'ın iki hali arasındaki farkları iyi yansıtmış. Kadınlardan Yasemin Allen'ı bir tık daha başarılı buldum, Melis Birkan maalesef fazla donuk olmuş.

Sonuç olarak yeni bölümü merakla bekliyorum. Reyting kaygısı yaşamaya pek gerek yok, çünkü 13'ten önce hayatta bitmez; bu yüzden rahat olun. :)
İnşallah. Bu kanallara güven olmuyor çünkü. Sadece 13 bölüm yetmez, yeni sezonu da isteriz. :)

Açmadan önce ekranın parlaklığını kısın zira aşırı karizmadan pikseller yanabilir :A
PicsArt_04-17-01.45.16.jpg

Bugün Günlerden 46 !

Bugün haftanın belki de en güzel günü. Şaka maka 1 hafta geçmiş. :A
Harbiden ya :) Sabah uyandığımda haftasonu olduğunu fark edince bi an aklıma 46 geldi :A Eskiden lig maçları gelirdi şimdi 46 geliyor :A Zaten takım rezil ötesi.

Harbiden ya :) Sabah uyandığımda haftasonu olduğunu fark edince bi an aklıma 46 geldi :A Eskiden lig maçları gelirdi şimdi 46 geliyor :A Zaten takım rezil ötesi.
Takım deme bana ya. Bu sene beni bile futboldan soğuttu ya başka diyecek bir şey yok yani. Ulan 2011 sezonunda bile bu kadar soğumamıştım. Tam bir kanser sebebi. Her şeyiyle içler acısı, acınacak bir haldeyiz...

Takım deme bana ya. Bu sene beni bile futboldan soğuttu ya başka diyecek bir şey yok yani. Ulan 2011 sezonunda bile bu kadar soğumamıştım. Tam bir kanser sebebi. Her şeyiyle içler acısı, acınacak bir haldeyiz...
Bence de bu konuyu açılmamak üzere kapatalım çünkü bugün zor yatıştırdım kendimi :A Yarın bizimkiler Liseye yürüyecekmiş keşke ben de olaydım :)

Eee sen avatar bulamadın mı daha bak spoilerın içindekini alabilirsin istersen 😉